COVID-19 pager oplossingen

Heeft u een slimme oplossing nodig voor de nieuwe 1.5m economie en social distancing? Wij bij VeDoSign hebben hier natuurlijk over nagedacht en bieden hiervoor vele oplossingen voor uw onderneming. Tijdens deze uitdagende tijd is werken met een draadloos oproepsysteem een handige en slimme oplossing om gasten, klanten, patiënten en personeel te beschermen en deze hygiënisch en veilig op te roepen.

COVID Oplossingen Oproepsystemen Bedrijfsoplossingen

Gasten oproepsysteem

Met het gasten oproepsysteem van VeDoSign zet u de wachttijden en het 1.5 meter afstand houden voor uw gasten om naar een positieve servicebeleving met een coaster of een pager in een handzaam formaat. Uw gast of bezoeker kan op afstand (draadloos) worden opgeroepen via een terminal waardoor de coaster wordt geactiveerd. Een discreet tril-, licht en/of geluidssignaal geeft de gast of bezoeker een seintje. Met een gasten oproepsysteem kunt u de processen op de werkvloer perfect managen. Hierdoor houdt uw personeel zelfs tijdens plotselinge drukte het hoofd koel en kunnen uw gasten efficiënt bediend worden.

Social Distance Assistant

Geef uw bezoekers of medewerkers een SDA device (Social Distance Assistant) mee en bescherm uw bezoekers en medewerkers. Zodra de afstand kleiner is dan de veilige social distance afstand worden beide personen gewaarschuwd door middel van een geluids- of trilsignaal. Hierdoor weet de bezoeker of medewerker dat er meer afstand genomen moet worden en kan er veilig gewerkt worden in overeenstemming met het advies van het RIVM.

Klanten wachtrij oproepsysteem

Wanneer uw klanten op gepaste afstand moeten wachten op service of een reparatie in uw winkel, dan geeft u hen een pager mee. Zodra de klant aan de beurt is of hun product gereed is kunt u hen met slechts één druk op de knop via de centrale transmitter oproepen of direct naar de juiste balie sturen. Uw klanten hebben met het klanten wachtrij oproepsysteem hierdoor een positieve wachtbeleving en kunnen zich houden aan de 1,5 m afstand.

Patiënten oproepsysteem

Door de beperkte tussenruimte in de wachtruimtes hoeft de patiënt met ons patiënten oproepsysteem niet meer naast andere patiënten in de wachtkamer te zitten. Met dit systeem zorgen we voor een optimale patiënten logistiek binnen het ziekenhuis of de zorginstelling. U kunt planmatig werken en op deze manier achterstanden snel inhalen wanneer de afspraken uitlopen. Bovendien verandert u met het patiënten oproepsysteem voor de zorg de complete wachtbeleving. De arts bepaalt in welke volgorde de patiënten mogen komen zodat er efficiënt gewerkt kan worden. De pager geeft een duidelijk signaal en is daardoor ook geschikt voor slechtziende of slechthorende patiënten en gasten.

Zuster oproepsysteem

Met ons zuster oproepsysteem kunt u overzichtelijk werken en op die manier ook efficiënt hulp of assistentie op afstand bieden. Het systeem geeft de patiënt een veilig gevoel zeker als de patiënt niet uit bed kan. De patiënt drukt simpelweg op de knop, er wordt dan direct een tekstbericht verstuurd naar de verpleging. Zij zien in één oogopslag vanuit welke kamer de oproep is gekomen.

Onderlinge communicatie

Onderlinge communicatie in uw bedrijf zal nu ook op gepaste afstand moeten, VeDoSign biedt een uitgebreid assortiment portofoons met diverse headsets en oortjes. Door op deze wijze onderling te communiceren denkt u tevens aan de gezondheid van uw personeel en zal het personeel zich ook makkelijker aan de richtlijnen kunnen houden.

COVID-19 richtlijnen bij VeDoSign

Wij werken strikt conform de regelgevingen van het RIVM en de overheid, al onze systemen worden gedesinfecteerd verzonden. Ons kantoor is ruimtelijk ingericht en bij installatie op locatie zullen wij met twee service auto’s komen.  Tijdens een bezoek en demonstratie zal de apparatuur vooraf zijn gereinigd en al onze systemen kunnen na desinfectie van bijvoorbeeld de coaster of pager direct weer worden gebruikt voor de volgende klant, patiënt of gast.

Contact

Door de grootte vraag vanuit onze brede klantenkring zijn er tal van nieuwe ideeën ontstaan.
Neem daarom contact met ons op en laat ons met u meedenken naar een passende oplossing.