Koppeling netwerk met I-Station transmitter

Een oproepsysteem kan eenvoudig gekoppeld worden met het netwerk via een netwerk I-Station transmitter. Hierdoor maakt u het mogelijk om vanaf verschillende werkplekken de personen op te roepen of tekstberichten naar te versturen. Wij bieden hiervoor diverse software mogelijkheden. Handig en snel communiceren vanaf de PC, een tablet of een mobiele telefoon.

Hoe werkt de netwerk koppeling met de I-Station transmitter

Alle systeem worden geleverd met een bedienpost. Dit is vaak een zendmodule met een toetsenbord. Door de bedienpost te vervangen door een netwerk transmitter ontstaat er een situatie dat u middels een PC verbinding maakt met het oproepsysteem. De netwerkwer transmitter wordt aan uw netwerkwerk gehangen en u geeft het statisch IP-adres. De listing poort, Gateway en Sun-adres in. Voorwaarde is dat de PC in hetzelfde domein zit als de I-Station (netwerktransmitter). Door gebruik te maken van onze software, waarin u hetzelfde IP-adres instelt, zult u de pager kunnen bereiken.

SaaS oplossing met een I-Station transmitter

(SaaS; Software as a Service)

Paging Software Netwerk Koppeling I Station Saas

Kan er ook een eigen software pakket worden gekoppeld aan een oproepsysteem?

Veel bedrijven werken met een eigen pakket en willen er geen tweede pakket naast gebruiken. In veel gevallen kan dit. Belangrijk is dat er veld in dat pakket een HTML code heeft. Wij verstreken de instructie met welke string aan informatie er vanuit dit veld moet worden verzonden. Zo zijn er klanten die vanuit SAP berichten naar de chauffeurs kunnen versturen. In feite kan een HTML based excel spreadsheet al de basis zijn om vanuit de PC berichten te versturen. Berichten versturen naar andere gebouwen of locaties. De netwerk I-station transmitter kan binnen hetzelfde netwerk onbeperkt worden gekoppeld. Zo kan dit handig zijn als er grote afstanden overbrugt moeten worden.
We noemen dit muli-casting. Via een LAN verbindging zullen de I-Stations met elkaar kunnen communiceren.
Eenmaal een bericht verzonden zullen de I-Station dit telkens aan elkaar doorgeven en tot slot weer terug komen bij het station wat het bericht heeft verzonden. Zodoende is er een controle dat het bericht ook daadwerkelijk is verzonden en de loep werkt. Wilt u meer weten over de koppeling van uw systeem met het netwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Netwerk I Station Transmitter Koppeling Oproepsysteem Aan Netwerk

Bekijk al onze paging software oplossingen

U kunt al onze paging software netwerk koppelingen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Bel ons gerust, wij adviseren u graag over de diverse software oplossingen en oproepsystemen.

Manual I Station Software Integration GB

Engelstalige handleiding - Station Software Integration GB

Brochure Software Oplossingen

Brochure Software Oplossingen

"Oproepsysteem koppelen met netwerk"

Een netwerkkoppeling voor uw oproepsysteem?

Aanbevolen producten en systemen

Transmitter Controller

775,00 ex. btw 937,75 incl btw

Netwerk transmitter I-Station

1.275,00 ex. btw 1.542,75 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!