Pager systeem horeca

Pager systeem horeca gezocht? Bij VeDoSign hebben we het geschikte pager systeem horeca in huis. Voor iedere horecagelegenheid hebben we meerdere mogelijkheden in het assortiment. Bekijk de shop en ontdek welke pager systeem horeca past binnen uw bedrijf. Een pager systeem zorgt voor tevreden klanten en minder lange wachtrijen. Dit is fijn voor de klant en voor u. De aanschaf van een pager systeem zal u zeker niet teleurstellen. Geniet van de voordelen die u erbij krijgt. Pagers voor de horeca bieden hulp voor de horecabranche.

Pager Systeem Horeca Minder Werkdruk En Tevreden Klanten

Een pager systeem horeca zorgt voor rust

Het pager systeem horeca helpt u van uw zorgen af. Het gevolg van meer rust en overzicht bij uw personeel is meer omzet. U zult als geen ander weten dat horecazaken vaak te maken krijgen met pieken en dalen. Deze pieken kunt u in de meeste gevallen goed voorspellen. Helaas is dit niet altijd het geval. In deze situaties zult u blij zijn met een pager systeem horeca.

Verlies geen omzet door weglopende klanten. Creëer rust en geef de gasten pagers voor de horeca. Dit is niet alleen het geval voor uw gasten. Ook het personeel zal u dankbaar zijn. Ze kunnen overzichtelijker werken en sneller handelen. Vermijd lange rijen aan de deur of de bar. Geen ongeduldige mensen meer. Een pager systeem horeca zorgt hiervoor.

Betere service met behulp van pagers

De buzzers voor de horecabranche helpen u bij het bieden van een betere service. De klanten moeten even wachten, dit kan als vervelend worden ervaren. Geef een buzzer mee aan de klant en haal de onrust weg. De klant wacht tevreden tot de pieper af gaat. Dit gebeurt met een seintje. Dit sein wordt gegeven met een lichtsignaal, een geluidssignaal of een trilling van het apparaat. De klant wordt opgeroepen en kan direct doorlopen naar de toegewezen plaats. De buzzers hebben een klein formaat en zijn handig mee te nemen.

Buzzer systeem voor de keuken

Een andere handige oplossing is de buzzer voor het keukenpersoneel. Zodra zij een gerecht of bestelling hebben afgerond activeren ze de buzzer. Dit gebeurt vanuit een centraal gelegen bedieningspost. Het bedienend personeel ontvangt het signaal op een draagbare buzzer. Zij kunnen de bestelling ophalen en bij de klant bezorgen. Snelle bediening en een tevreden gast, wat wilt u nog meer?

Waarom kiezen voor pagers in de horeca?

De pagers in de horeca zijn ontzettend handig. De handzame piepers zijn een aanvulling voor uw horecazaak. Geen wachtrijen meer, lagere werkdruk bij het personeel en meer bewegingsvrijheid voor de gasten. U hoeft geen klanten meer om te roepen en u krijgt een beter imago. Het beste resultaat van dit alles? De stijgende omzet.

Contact opnemen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de buzzer systemen. We geven antwoord op al uw vragen. Oplossingen voor de horecabranche vindt u bij VeDoSign.

Brochure Gasten Oproepsysteem Coaster

Brochure
gasten oproepsysteem coaster

Brochure Keuken Oproepsysteem

Brochure
keuken oproepsysteem

Brochure Kelner Oproepsysteem Premium

Brochure kelner oproepsysteem premium

Pager systeem voor uw horecabedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Budget gasten oproepsysteem compleet met 10 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €745,00.Huidige prijs is: €695,00. ex. btw 840,95 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 15 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €967,50.Huidige prijs is: €892,50. ex. btw 1.079,93 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 20 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €1.300,00.Huidige prijs is: €1.200,00. ex. btw 1.452,00 incl btw

Basic gasten oproepsysteem compleet met 30 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €2.335,00.Huidige prijs is: €1.955,00. ex. btw 2.365,55 incl btw

Gasten oproepsysteem met 20 pagers

2.200,00 ex. btw 2.662,00 incl btw

Gasten oproepsysteem met 30 pagers

2.895,00 ex. btw 3.502,95 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!