Software op maat!

In de rubriek software van deze website hebben we de modules staan die wij hebben ontwikkeld voor de meest voorkomende situaties. De modules zijn ontstaan door de ervaringen die we hebben opgedaan en door vragen van klanten voor softwareoplossingen. Het kan zijn dat bij u het proces net anders is of dat u een specifieke wens heeft voor een probleem of situatie.

Maatwerk applicaties

Naast onze standaard modules ontwikkelen wij ook maatwerk applicaties. Hoe gaan wij te werk als u er over nadenkt om een softwareapplicatie te laten ontwikkelen. Als eerste gaan wij met u praten zodat u ons duidelijk kan vertellen, of zelfs laten zien, voor welk proces u software wilt hebben. Wij werken dit uit in een overzichtelijk document waarin we de stappen van het proces hebben opgedeeld in User Story’s. Afhankelijk van de complexiteit en het aantal story’s doen wij u een voorstel van de kosten. Tijdens het ontwikkelproces, volgens de SCRUM-methodiek, leveren wij in sprints van enkele weken werkende software op die u kunt beoordelen. Hierdoor bent u steeds betrokken bij het ontwikkelproces en zal de software voldoen aan uw verwachting.

Maatwerk kan standaard software worden

Heeft u een oplossing die ons vaker wordt gevraagd dan kan het zijn dat wij deze module opnemen als een standaardproduct. In dat geval doen wij u een voorstel om maandelijkse licentie vergoeding te betalen voor de applicatie. U betaalt dan niet voor de volledige ontwikkelkosten omdat wij denken dat we het kunnen verkopen aan meerdere klanten.

Kosten

Is het product te uniek dan betaalt u wel de volledige ontwikkelkosten. Ontwikkelkosten staan los van het hosten van de applicatie, ook hier kunnen we u ontzorgen. Naast de ontwikkelkosten worden dan ook kosten voor onderhoud en hosten gefactureerd.

Maatwerk Paging Software Maatwerk Als Uw Proces Net Anders Is

Meer weten over onze paging software?

U kunt al onze software oplossingen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!