Salcom hardware contact zenders

Met de producten van Salcom kunnen ongekend veel koppelingen worden gemaakt met al onze pager systemen variërend van input met bekabeling of met draadloze input. In beide gevallen worden de berichten doorgezet naar de pager. Er kunnen op afstand berichten worden geactiveerd en met hoge output grote afstanden worden bereikt (long Range). Voor Longe Range moet een vergunning worden aangevraagd, wij ondersteunen u hierbij graag. In overleg met u zullen wij de producten volledig gebruiksklaar programmeren.

Salcom Hardware Contact Zenders Koppelingen Met De Pager Systemen

Enkele voorbeelden vanuit de praktijk

Een automatische melding van het machinestoringen

De techniek in veel machine is uitgerust met relais. Een schakelaar dat automatisch een handeling uitvoert wat in een registratie systeem worden bewaard. Al is het maar dat er op een panel een lampje gaat branden dat men weet waarom de machine afslaat. Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machinevoerder, de technische dienst en/of de voorman. De medewerker ontvangt dit bericht op een pager ( buzzer ) dit kan een pager aan de broekriem zijn maar het kan ook op een horloge binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidssignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen in de Salcom registratie zender is altijd duidelijk wat er aan de hand is.

Een automatische melding als er bijgevuld moet worden.

De techniek in veel machine ii uitgerust met relais. Een schakelaar dat automatisch een handeling uitvoert wat in een registratie systeem worden bewaard. Al is het maar dat er op een panel een lampje gaat branden dat men weet waar een bepaalde vloestof moet worden aangevuld. Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machinevoerder, het magazijn en/of de voorman. De medewerker ontvangt dit bericht op een pager ( buzzer ) dit kan een pager aan de broekriem zijn maar het kan ook op een horloge binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidsignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen in de Salcom registratie zender is altijd duidelijk wat er aan de hand is.

Een automatische melding als er nood is

Het kan zijn dat er gevaar ontstaat in leidingen of ruimtes waar luchtdruk of gaswaardes belangrijk zijn. Een sensor zal dit waarnemen en met een oproepsysteem direct versturen naar de medewerkers. De melding kan op een pager binnenkomen maar er kan ook automatische een reeks telefoonnummers worden gebeld en/of sms berichten worden verstuurd. Belangrijke storneringen die centraal worden geregistreerd in een kast kunnen met een Salcom contact zender allemaal van teksten worden voorzien en doorgestuurd naar de pagers die medewerkers bij zich dragen. Voor dergelijk oplossingen kunt zich door onze adviseurs laten voorlichten.

De meest voorkomende Salcom producten voor in uw productiebedrijf

De Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter

De Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter is verkrijgbaar als VHF en UHF units met gebruikersprogrammeerbare stroomuitgangen, variërend van 50 milliwatts tot 4 watt. Met behulp van programmeersoftware kan elk model over het volledige frequentiebereik worden afgesteld zonder hardware aanpassingen.
De transmitter kan functioneren als NRZ- of POCSAG-zender. Draadloos kunnen berichten worden verstuurd naar pagers, alarmontvangers en POCSAG ontvangers. De ingebouwde POCSAG encoder kan als nodig worden ingeschakeld of uitgeschakeld. Naast een directe / RS232 gebufferde seriële poort, verbetert een USB-poort aan boord het toepassingsgebied waarmee de zender kan worden toegepast. Het apparaat ondersteunt ook laagspanningsmeting op de voedingsingang. Configuratie van de zender wordt uitgevoerd via de USB-poort of de seriële poort met behulp van een intuïtieve Salcom-programmeringsapplicatie waarmee alle operationele parameters kunnen worden ingesteld. De Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter is gehuisvest in een aantrekkelijke, duurzame geëxtrudeerde aluminium behuizing met voorziening op de basisplaat voor wandmontage.

De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule

De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule kan autonoom worden gebruikt met een seriële ethernet converter of worden ingezet om het aantal ingangen op elke contactzender die het Salcom protocol ondersteunt uit te breiden. Bijvoorbeeld als ingang uitbreidingsmodule voor de Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter zendmodule.
Een simpel LCD-scherm toont huidige invoertoestanden en systeemmeldingen. Wanneer een bericht wordt gegenereerd door een invoermodule, wordt de inhoud van het bericht direct weergegeven (tot de eerste 16 tekens) op het LCD-scherm. LED’s geven een indicatie van systeemgezondheid en van de stroomopwaartse en stroomafwaartse seriële poortactiviteit.
De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule kan ten minste 50 berichten in een wachtrij bewaren. Voorgedefinieerde invoer berichten zijn beperkt tot een maximale lengte van 40 karakters die geconfigureerd kunnen worden met behulp van Salcom programmeringssoftware. VeDoSign zal het systeem in overleg met u configureren en desgewenst op locatie installeren. De 12-32 is gehuisvest in een aantrekkelijke, duurzame metalen behuizing met voorziening op de basisplaat voor wandmontage.

De Salcom 12-88 draadloze ontvanger

De Salcom 12-88 draadloze ontvanger in staat is om twee uitgangen te bedienenen te bewaken. De ontvanger verstuurd een bericht naar een pager wanneer een ingang geactiveerd wordt, ideaal om een productielijn te monitoren of om op afstand apparatuur en machines aan en uit te zetten. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, een VHF 12-88-7150 en een UHF 12-88-7450, zowel decodering 512 of 1200 baud, alfanumerieke of numerieke besturingsberichten. De ontvanger is een kosteneffectieve remote switching oplossing die eenvoudig te installeren en kan worden geconfigureerd met behulp van een seriële terminal programma.
De Salcom 12-88 draadloze ontvanger kan worden geconfigureerd om te reageren op maximaal 4 verschillende cap codes. Gedecodeerde berichten worden ook verzonden naar de programmeerstekker (seriële poort).

De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater

De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater is een eenvoudig te configureren POCSAG paging transceiver met hoge gevoeligheid ontvanger gecombineerd met een 60mW zender. De transveiver/repeater is uitermate geschikt voor bewaking van alarminstallaties en productielijnen.
Het is een eenvoudig te configureren paging transceiver met hoge gevoeligheid ontvanger gecombineerd met een 60mW zender. Het werkt over het frequentiebereik van 440-470MHz-decodering en codering van 512 of 1200 baud, alfanumerieke of numerieke berichten.De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater kan worden geconfigureerd via een seriële interface om numerieke, alfanumerieke codering of om alleen geluidscodering te geven. Hiermee kan een gebruiker een pager bellen, een prioriteitsniveau toevoegen (1 van 4) en een numeriek of alfanumeriek bericht toevoegen.Het apparaat ondersteunt meerdere bericht wachtrijen van maximaal vier (80-teken) berichten, of zo veel kleinere berichten die passen in de geheugenbuffer.Uitbreiding is mogelijk met behulp van de Salcom 12-34 uitgang uitbreidingsmodule en Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule, zodat alle uitgangen of ingangen ondersteund kunnen worden. Een intelligente self-adjusting ‘channel busy check’ wordt gebruikt om berichtbotsing of corruptie te voorkomen, waardoor de noodzaak om berichten opnieuw door te geven wordt verminderd.

Wilt u meer weten over onze software?

U kunt al onze software oplossingen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op en we geven antwoord op al uw vragen.

Brochure Industrie Oplossingen

Brochure Industrie Oplossingen

"Ongekend veel koppelingen met onze pager-systemen."

Salcom hardware contact zenders voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!