PuduBot, dé oberrobot

Wanneer u op zoek bent naar de beste interactieve serveerrobot die voor de bediening kan zorgen, dan hebben we bij VeDoSign de PuduBot voor u. Wat de PuduBot onderscheidt van andere serveerrobots, is de mogelijkheid om zelfs zonder internet te werken. Zo werkt uw bediening door de PuduBot dus altijd en overal.

Meer tijd over voor uw gasten met gebruik van PuduBot

De PuduBot is snel en eenvoudig in te stellen en opladen neemt zo’n 30 minuten tot 2 uur in beslag. Aan het plafond van het restaurant worden markeringen aangebracht die de PuduBot aangeven waar de gerechten naartoe moeten worden gebracht. Deze markeringen kunnen eenvoudig worden ingesteld en vervangen. U beschikt dus altijd over een nauwkeurige positionering. PuduBot kan dus gemakkelijk bewegen en meerdere tafels bedienen. Dit neemt uw personeel een hoop werk uit handen, zodat er meer tijd overblijft voor uw gasten.

PuduBot Bedien Robot Horeca Restaurant

Hoe werkt de PuduBot?

Er is een touchscreen op de PuduBot waarmee u elke lade aan een specifieke tafel kunt toewijzen. Zodra de tafel is geselecteerd, navigeert PuduBot zijn weg naar de aangewezen plek. Bij aankomst aan de tafel instrueert u PuduBot om gerechten op het daarvoor bestemde dienblad te verzamelen. Zodra een item is verzameld, drukt de gast op een knop op het scherm om de voltooiing aan te geven. PuduBot gaat dan ofwel naar de volgende tafel of terug naar de keuken. PuduBot is ontworpen met menselijke interactie in zijn systeem, waardoor het gemakkelijk en aangenaam voor uw gasten.

"Altijd de zekerheid dat er geen botsingen ontstaan. Ook laat de PuduBot geen servies vallen."

PuduBot navigeert met behulp van een eigen algoritme dat gegevens van meerdere sensoren integreert, namelijk met een vision-camera met een sensor die recht omhoog is gericht, en twee dieptecamera’s die aan de onderkant van de robot zitten. De dieptecamera’s zijn cruciaal voor het vermijden van botsingen en het aanpassen aan een veranderende omgeving. Door de combinatie van de naar boven gerichte camera, berekeningen en dieptecamera’s kunnen de robots navigeren in een veranderende omgeving. In een druk restaurant, waar veel mensen heen en weer lopen, heeft u met de PuduBot dus altijd de zekerheid dat er geen botsingen ontstaan. Ook laat de PuduBot geen servies vallen.

Onze specialist installeert de robot voor u

Wanneer u bij ons een oberrobot bestelt, dan zal een van onze specialisten bij u langskomen om de robot goed voor u te installeren. Zo leert u meteen hoe de robot werkt en kunt u snel met de robot aan de slag gaan. Wij zorgen er dus voor dat de oberrobot direct klaar is voor gebruik.

Pudubot Serveren Horeca Vierkant

Lease een robot

U kunt bij VeDoSign uw bestelling plaatsen voor de PuduBot. Wij hebben ook meer robots die zorg dragen voor end-to-end operaties in een restaurant, waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten. Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot leasen. Dan kunt u de PuduBot alvast ervaren. Neem dus contact contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Serveerrobot voor in uw restaurant?

Aanbevolen producten en systemen

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!