Draadloze headsets voor retail

VOCOVO is een teamcommunicatieoplossing waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren om vragen van klanten, leveranciers en medewerkers direct op te lossen. Het systeem gebruikt efficiënte, lichtgewicht en toch robuuste draadloze headsets en neemt teamcommunicatie in uw winkel mee naar de next level!

Draadloze Headset Kopen VOCOVO

Efficiënte communicatie

Draadloze headsets voor uw retail bedrijf kunnen voor u een ideale communicatieoplossing zijn. In een winkel zijn tal van momenten waar personeel met elkaar moet communiceren en waar de niet de tijd is om elkaar op te zoeken. Veel tijd gaat verloren en de service heeft hier direct onder te lijden. VOCOVO headsets is een teamcommunicatie-oplossing waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren om vragen van klanten en medewerkers direct op te lossen. Het systeem gebruikt efficiënte, lichtgewicht en toch robuuste draadloze headsets en neemt teamcommunicatie mee naar de next level!

Efficiënte en veilige communicatie

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden, het aanvullen van de vakken kan er snel worden overlegd met het magazijn en met collega’s. Een medewerker(ster) wordt regelmatig door een klant aangesproken, er kan dan snel overlegd worden of een artikel nog in het magazijn voorradig is. De kassamedewerkers hebben direct contact met elkaar als het gaat om een vraag van de klant of over een product. Efficiëntie binnen uw accommodatie kan uw imago verbeteren. Deze efficiënte communicatie bespaart u tijd en kan het imago van uw onderneming sterk verbeteren. Communiceren op afstand kan eenvoudig zijn.

Voordelen op een rij:

We hebben voor u de voordelen van de draadloze headsets van VeDoSign op een rijtje gezet:

 • Service verhogend.
 • Vlotte communicatie.
 • Veiligheid.
 • Discreet communiceren.
 • Verhoogd het imago.
 • Kosten besparend.

Leverancier of klant kan zelf een medewerker oproepen

Tegenwoordig laten we de klant graag zelf interactief aan het proces deelnemen door direct invloed te hebben op het personeel. VeDoSign heeft veel winkelbedrijven al voorzien van zogenaamde servicepoints waar de klant met één druk op de knop een tekstbericht verstuurd naar een medewerker (of meerdere) die vervolgens dit bericht ontvangen bijvoorbeeld “klant bij gordijnen afdeling”. Het personeel kan in rustigere tijden ook werkzaamheden elders in de winkel gaan doen zonder bang te hoeven zijn dat de klanten weglopen. Zo is het personeel veel efficiënter inzetbaar zonder dat de service of de verkoop achteruit gaat. Iedereen op locatie is draadloos verbonden met elkaar via VOCOVO-communicatieapparaten zoals headsets, KeyPads bij de kassa’s en Customer CallPoints, met dekking in elke hoek van de werkplek. Teamleden op verschillende verdiepingen, in verschillende gebouwen en zelfs collega’s die klanten bijstaan buiten het gebouw, kunnen communiceren alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden met VOCOVO draadloze headsets voor goede communicatie.

Service Knoppen Draadloze Headset Kopen VOCOVO

Praktische punten:

 • Kristalheldere audio.
 • Lichtgewicht en robuuste headsets.
 • Behandeling van telefoongesprekken.
 • Enkele of meerdere conference zones.
 • In 3 uur volledig opgeladen.
 • Tot 48 uur gebruik vanaf één enkele lading.
 • Tot 9 uur spreektijd.
 • Duplex spreken met elkaar.
 • Talk lock functie.
 • PA aansluiting.
 • API input voor diverse opties.
 • 10 speed dailnummers in headsets mogelijk.

Uitgebreid assortiment headset accessoires

VeDoSign heeft een groot assortiment accessoires voor bij de draadloze headsets. U heeft de keuze voor een earhookhead of neckband, diverse soorten Call Point buttons en met een handheld telefoontoestel kunt u alle gesprekken volgen en zelf ook spreken. Het is zelfs mogelijk om externe telefoongesprekken te ontvangen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven advies. Bij groot bereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers.

Wilt u meer weten over onze retail oproepsystemen?

U kunt al onze draadloze headsets systemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure VOCOVO Instore Communicatie

Brochure VOCOVO Instore Communicatie

"Druk op een knop en spreek; je hele team kan meeluisteren, praten en helpen"

Draadloze headsets voor uw winkel?

Aanbevolen producten en systemen

Set 5 draadloze headsets VOCOVO starterspakket

2.013,00 ex. btw 2.435,73 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor organisaties in de retail. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Primark
A.S. Adventure Logo – klanten VeDoSign
Karwij Logo – klanten VeDoSign
MediaMarkt
Praxis voor de makers
HEMA
Albert Heijn
Aldi supermarkten
Bever outdoor winkel
Bijenkorf
BMW
Bouwmaat
Coop supermarkten
Daka Sport
DekaMarkt supermarktketen
Esso Tankstations
GAMMA bouwmarkten – doe het zelf bouwmarkt
Hornbach
IKEA
Intratuin
Jumbo Supermarkten
Koonings Bruidsmode
Kruidvat
Loods5
Makro
MANGO Nederland | Mode en kleding online
SATURN Elektronik, Technik und Trends
Shell Nederland
Texaco – Wherever you go, go Texaco
Zwerfkei Outdoor & Travel‎