VoCoVo draadloze headsets voor retail

Een nieuwe team communicatieoplossing waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren om vragen van klanten, leveranciers en medewerkers direct op te lossen. Het systeem gebruikt efficiënte, lichtgewicht en toch robuuste draadloze headsets en neemt teamcommunicatie in uw winkel mee naar de next level!

Vocovo Draadloze Headset Winkelsachtergrond RETAIL

VoCoVo Full-duplex communicatie

Het VoCoVo systeem vervangt niet alleen de traditionele portofoons maar biedt ook vele extra opties. De communicatie is full-duplex wat zoveel betekend als het voeren van een natuurlijk gesprek net zoals een telefoongesprek. Iedereen kan in het gesprek (de conferentie) deelnemen zonder te hoeven wachten totdat één van de sprekers klaar is. Er kan ook handsfree worden gesproken wat handig is tijdens de werkzaamheden of ten tijde van een calamiteit.

Interactief met de klant

Tegenwoordig laten we de klant graag zelf interactief aan het proces deelnemen door direct invloed te hebben op het personeel. VeDoSign heeft inmiddels al vele winkelbedrijven voorzien van zogenaamde servicepoints waar de klant met één druk op de serviceknop een gesproken bericht verstuurd naar alle medewerkers/headsets in de conferentie. De medewerkers die vervolgens dit bericht ontvangen, bijvoorbeeld “klant bij flessenautomaat” of “klant bij de slijterij” kunnen dan onderling overleggen wie dit gaat opvolgen. Indien de oproep niet snel kan worden opgevolgd kan er vanuit de headsets een 1 op 1 gesprek met de serviceknop worden begonnen om de klant even om meer geduld te vragen of een vraag te stellen aan de klant en deze gelijk te beantwoorden. Een buitenknop voor bij het magazijn is ook mogelijk, erg makkelijk voor de chauffeurs die komen laden en/of lossen. Tevens kan het systeem worden aangesloten op het winkel speakersysteem. Doormiddel van een keypad kan het bericht “beste klant, we gaan nu kassa 4 voor u openen” worden omgeroepen.

Voordelen op een rij:

We hebben voor u de voordelen van de VoCoVo draadloze headsets op een rijtje gezet:

 • Service verhogend.
 • Vlotte communicatie.
 • Veiligheid.
 • Discreet communiceren.
 • Verhoogd het imago.
 • Kosten besparend.

Ook te koppelen met IMCo diefstalpreventie beveiligingssysteem

Dit diefstalpreventie-systeem kan u helpen diefstal op tijd te signaleren met als doel het verminderen van de winkeldiefstallen en daarmee het verhogen van de omzet. Meer informatie op deze link.

Telefonie

Deze optie is uiterst doordacht. De medewerkers die mogen telefoneren melden hun headset bij aanvang van de dienst aan bij een bepaalde ringgroep. Dit kan bijvoorbeeld servicebalie, kantoor, magazijn of directie zijn. De headsets die niet zijn aangemeld bij een ringgroep krijgen ook geen binnenkomende telefoon gesprekken. Zodra er van buitenaf wordt gebeld naar de service balie zal alleen op de headsets van deze ringgroep de telefoon/headset afgaan. Wordt er gebeld naar bijvoorbeeld het magazijn dan zullen alleen de headsets die aangemeld zijn bij het magazijn afgaan. Er kan dan onderling nog worden overlegd wie het gesprek aanneemt. Doordat er verschillende groepen zijn kan er ook een 1 op 1 gesprek worden gevoerd wat te vergelijken is met de kanalen van portofoons. De ondernemer, leidinggevende of iemand van het hoofdkantoor kan met een mobiele telefoon – waar ook ter wereld – direct inloggen in de conferentie. De mobiele telefoon fungeert dan met dezelfde functie als de headsets in de conferentie. Je drukt op de knop en staat direct in verbinding met een groep medewerkers.

Snelkeuze

Op de headsets is er tevens een optionele snelkeuze functie. Er kan dan een keuze worden gemaakt uit 10 voorgeprogrammeerde telefoonnummers en met één druk op de knop kan naar één van deze nummers gebeld worden.

Zelfscan en meer koppelingen

Het systeem kan worden voorzien van een intelligente controller. Met deze optie kunnen allerlei koppelingen worden gerealiseerd, een koppeling met het camerasysteem maar ook een koppeling met de zelfscan. Zo worden meldingen vanuit het systeem naar de headsets gecommuniceerd. Inmiddels werken er al honderden supermarkten en bouwmarkten met dit systeem. Het systeem is uiterst betrouwbaar en vereist bijna geen onderhoud. De interne accu van de headset zal naar verwachting 3 tot 4 jaar mee gaan. Support is door VeDoSign op afstand te verlenen. In ons portaal zien we of alle componenten naar behoren functioneren en zo nodig kunnen we direct ingrijpen en actie ondernemen.

Service Knoppen Draadloze Headset Kopen VOCOVO

Praktische punten:

 • Kristalheldere audio.
 • Lichtgewicht en robuuste headsets.
 • Behandeling van telefoongesprekken.
 • Enkele of meerdere conference zones.
 • In 3 uur volledig opgeladen.
 • Tot 48 uur gebruik vanaf één enkele lading.
 • Tot 9 uur spreektijd.
 • Duplex spreken met elkaar.
 • 1-op-1 gesprekken met stemherkenning.
 • Talk lock functie.
 • PA aansluiting.
 • API input voor diverse opties.
 • 10 speed dailnummers in headsets mogelijk.
 • Koppeling met zelfscan mogelijk

Uitgebreid assortiment headset accessoires

VeDoSign heeft een groot assortiment accessoires voor bij de VoCoVo draadloze headsets. U heeft de keuze voor een earhookhead of neckband, diverse soorten Call Point buttons en met een handheld telefoontoestel kunt u alle gesprekken volgen en zelf ook spreken. Het is zelfs mogelijk om externe telefoongesprekken te ontvangen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven advies. Bij groot bereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers.

Wilt u meer weten over onze retail oproepsystemen?

U kunt al onze draadloze headsets systemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Flyer VOCOVO Instore Communicatie Draadloze Headset VeDosign

Brochure VoCoVo Instore Communicatie

Systeem Integraties Draadloze Headsets Retail

VoCoVo draadloze headsets voor uw winkel?

Aanbevolen producten en systemen

VoCoVo basisstation

675,00 ex. btw 816,75 incl btw

VoCoVo S3 headset met headband

171,50 ex. btw 207,52 incl btw

VoCoVo Controller

895,00 ex. btw 1.082,95 incl btw

VoCoVo handset

335,00 ex. btw 405,35 incl btw

VoCoVo CallPoint

357,50 ex. btw 432,58 incl btw

VoCoVo Outdoor CallPoint

795,00 ex. btw 961,95 incl btw

VoCoVo Keypad

377,50 ex. btw 456,78 incl btw

VoCoVo Audio inserter

635,00 ex. btw 768,35 incl btw

VoCoVo repeater

485,00 ex. btw 586,85 incl btw

VoCoVo deskstand

32,10 ex. btw 38,84 incl btw

VoCoVo S3 headband 5-pack

117,50 ex. btw 142,18 incl btw

VoCoVo S3 earhooks 5-pack

67,50 ex. btw 81,68 incl btw

VoCoVo PoE adapter

47,50 ex. btw 57,48 incl btw

VoCoVo S3 neckband 5-pack

105,00 ex. btw 127,05 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor organisaties in de retail. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Primark
Vomar Logo – klanten VeDoSign
Karwij Logo – klanten VeDoSign
MediaMarkt
Praxis voor de makers
HEMA
Albert Heijn
Aldi supermarkten
Bever outdoor winkel
Dirk Van Den Broek Supermarkten
Boni
Bouwmaat
Coop supermarkten
PLUS supermarkt | klant VeDoSign
DekaMarkt supermarktketen
Esso Tankstations
GAMMA bouwmarkten – doe het zelf bouwmarkt
Hornbach
IKEA
Intratuin
Jumbo Supermarkten
Carrefour hypermarkten
Kruidvat
Loods5
Makro
MANGO Nederland | Mode en kleding online
SATURN Elektronik, Technik und Trends
Shell Nederland
Texaco – Wherever you go, go Texaco
Brico