Schoonmaakrobot CleaningBot | VeDoSign

Op zoek naar een schoonmaakrobot voor het uitvoeren van schoonmaaktaken? Koop dan een CleaningBot schoonmaakrobot bij VeDoSign! Bekijk onze website voor meer informatie.

CleaningBot schoonmaakrobot

Schoonmaakrobots zijn de toekomst. De CleaningBot schoonmaakrobot is hier het perfecte voorbeeld van. Deze ultrahandige robot vervult meerdere schoonmaakfuncties. Daarnaast kan de schoonmaakrobot zelfstandig rijden en de lift nemen. Ideaal voor het reinigen van ruimtes in kantoren, scholen, ziekenhuizen, supermarkten, fabrieken, treinstations, luchthavens, gemeentehuizen en woningen

Een schoonmaakrobot ter vervanging van schoonmaakpersoneel

Door het tekort aan schoonmaakpersoneel is het niet eenvoudig om uw gebouwen efficiënt en hygiënisch schoon te houden. VeDoSign heeft hiervoor de perfecte oplossing uitgevonden: de CleaningBot. Deze schoonmaakrobot kan zeven dagen lang zo’n twintig uur per dag werken en voert schoonmaaktaken uit terwijl uw medewerkers zich focussen op andere taken. Dankzij deze uitvinding kunt u meer werk verrichten met minder mensen en bespaart u tegelijkertijd een hoop geld.

Belangrijkste kenmerken

  • Installatie op locatie
  • Kosten verlagend
  • Reservoir capaciteit 15 liter
  • Tot 9 uur gebruik
  • Schrobben, vegen, stofzuigen en stofzuigen
  • Imago schoonmaakdiensten verbeteren
  • Super zuigkracht
  • Laser SLAM zelfrijdend oplossing

De werking van de CleaningBot schoonmaakrobot

De CleaningBot is multifunctioneel en voert verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit. Schrobben, vegen, stofzuigen dweilen, automatisch water bijvullen en de afvoer van vuil water zijn taken die de schoonmaakrobot allemaal op zich neemt. Bovendien kan hij autonoom rijden én zelfs de lift nemen. De CleaningBot is uitgerust met een ingebouwde rolborstel, vloerwisser en verwijderbare stofzuiger. Hierdoor is de robot perfect aanpasbaar aan verschillende vloertypes zoals harde vloeren en zacht tapijt in gebouwen en woningen.

Eenvoudige bediening met app

Onze schoonmaakrobot is zorgvuldig ontworpen en met gemak te bedienen door middel van een gebruiksvriendelijke mobiele app. Deze applicatie is zeer makkelijk in gebruik, waardoor u de CleaningBot op elk moment en zonder professionele training op afstand kunt bedienen. Daarbij is het mogelijk om de status te controleren op het digitaal platform. Hierop ziet u onder meer de realtime synchronisatie van reinigingsgegevens, de reinigingstijd, de oppervlakte en gegenereerde reinigingsrapporten. Zo is het effect van de reiniging meteen duidelijk.

SLAM-navigatieoplossing

Om ervoor te zorgen dat de schoonmaakrobot al zijn taken efficiënt kan uitvoeren in een gemengde omgeving, is deze voorzien van de SLAM-oplossing. Deze navigatieoplossing is gevormd op basis van Lidar, Camera, RGBD, IMU, Ultrasone Radar en Encoder multi-sensorfusie.

Automatisch vul- en afvoerwerkstation

De schoonmaakrobot beschikt over een grote schoonwatertank van 15 liter en een afvalwatertank van 17 liter. Hiermee kan de robot tot wel vijf uur aan reiniging voldoen. Dankzij het speciale werkstation kan de CleaningBot automatisch water toevoegen en afvalwater lozen. Zo biedt hij een handige en efficiënte manier van reinigen.

CleaningBot Gang Robot Schoonmaak

Contactloze en intelligente manier van reinigen

Na de COVID-19 pandemie is er een grote behoefte aan hoogwaardige, professionele dieptereinigingsproducten. Schoonmaakrobots spelen hier perfect op in. Ze bieden een contactloze en intelligente reiniging en zijn daardoor een ideaal alternatief voor een handmatige reiniging. De CleaningBot reinigingsrobot is ontworpen als hulpmiddel voor de traditionele schoonmaakindustrie.

CleaningBot Opladen Schoonmaakrobot Dwijlt, Zuigt En Schrobt Zelfstandig Uw Vloer

Krachtige connectiviteit

De CleaningBot schoonmaakrobot kan worden aangesloten op verschillende IoT-apparaten. Van liften en e-gates tot toegangscontrolesystemen. De krachtige mogelijkheden op gebied van connectiviteit bevorderen de standaardisatie, digitalisering en ontwikkeling van intelligente schoonmaakdiensten.

CleaningBot Schoonmaakrobot Dwijlt, Zuigt En Schrobt Zelfstandig Restaurant
CleaningBot Grondig Schoonmaak Smal

Leasen van een bezorgrobot

Bij de aankoop van een schoonmaakrobot maken wij deze volledig gebruiksklaar voor u. Een specialist van VeDoSign programmeert de CleaningBot naar wens en installeert de robot op uw locatie. Zo maakt u een vlotte start met uw nieuwe reinigingsrobot.

Neem contact op met VeDoSign

Bent u geïnteresseerd om een schoonmaakrobot te kopen? De CleaningBot is binnenkort verkrijgbaar in onze webshop! Doet u liever geen grote investering, dan kunt u ook een robot leasen. Hier leest u alles over de leasemethode die wij aanbieden. Bij vragen over onze producten of meer informatie staat VeDoSign graag voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op het nummer 035 54 307 38 of door een e-mail te sturen naar info@vedosign.com. Ook kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten via het contactformulier, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren.

Schoonmaakrobot CleaningBot van VeDoSign kopen?

Aanbevolen producten en systemen

FlashBot bezorg robot

29.800,00 ex. btw 36.058,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!