Schoonmaakrobot Cobi18

Op zoek naar een schoonmaakrobot voor het uitvoeren van schoonmaaktaken? Koop dan een Cobi18 schoonmaakrobot bij VeDoSign! Bekijk onze website voor meer informatie.

Cobi18 schoonmaakrobot

Schoonmaakrobots zijn de toekomst. De Cobi18 schoonmaakrobot is hier het perfecte voorbeeld van. Deze ultrahandige robot is speciaal ontworpen als uitblinker in het schrobben van alle typen harde vloeren. De autonome schoonmaakrobot is compact, heeft een zeer krachtige schrobfunctie én is eenvoudig in het gebruik. De zijborstels die net buiten de omtrek van de machine uitsteken zorgen er voor dat Cobi18 reinigt tot aan de rand. Handmatige schoonmaken van de randen wordt hierdoor beperkt. De schoonmaakrobot kan zelfstandig routes rijden en herhalen.

Een schoonmaakrobot ter vervanging van schoonmaakpersoneel

Door het tekort aan schoonmaakpersoneel is het niet eenvoudig om uw ruimtes efficiënt en hygiënisch schoon te houden. VeDoSign heeft hiervoor de perfecte oplossing uitgevonden: de Cobi18. Deze schoonmaakrobot voert de schoonmaaktaken uit terwijl uw medewerkers zich focussen op andere taken. Dankzij deze uitvinding kunt u meer werk verrichten met minder mensen en bespaart u tegelijkertijd een hoop geld.

"Perfecte vloerreiniging voor bijvoorbeeld retail, horeca of zorg"

Restaurant Bibliotheek Overheid Cobi 18 Schoonmaakrobot Autonome Schrobzuiger

Belangrijkste kenmerken

  • Installatie op locatie
  • Beperkte training van personeel dankzij gebruiksvriendelijke technologie.
  • Kosten verlagend én productiviteit van het personeel verhogen.
  • Dubbele tank die gemakkelijk te legen, te reinigen en opnieuw te vullen is.
  • Eén keer opladen, één keer vullen” voor 90 tot 120 minuten schrobben en zuigen.
  • Zuigmond en optionele droogmop voor droge vloeren.
  • Compact en wendbaar, geoptimaliseerd voor kleinere ruimtes en “kort op de rand” schoonmaken.
  • Compacte ontwerp, met een reinigingsbreedte van 47,7 cm maakt hem ideaal voor het reinigen van krappe ruimtes.
  • Minimaal dagelijks onderhoud.

De werking van de CleaningBot schoonmaakrobot

De Cobi 18 schoonmaakrobot blinkt uit in het schrobben van alle typen harde vloeren en heeft een zeer krachtige schrobfunctie. Dankzij het compacte ontwerp en het zeer geavanceerde navigatiesysteem functioneert de Cobi 18 ongestoord, veilig en efficiënt 18 op elke locatie. Dé oplossing voor het schrobben van vloeren in winkel- en bedrijfsvloeren en tal van andere vloeren in kleinere ruimtes.

Programmeren, mappen en navigeren

Dé Cobi 18 kan in één keer een route aanleren en hem daarna oneindig veel uitvoeren met één druk op de knop. De verschillende programmeeropties helpen u de schoonmaakproductiviteit te verhogen

Cobi-18-schoonmaakrobot-consistent-hoge-kwaliteit-schoonmaakresultaten

Maximale navigatie veiligheid

Cobi 18 maakt gebruik van hybride VSLAM-technologie, die de beste eigenschappen van LI DAR SLAM en VSLAM plus andere sensoren gebruikt om realtime pixelwolk kaarten te maken. De nauwkeurigere informatie wordt gebruikt om de route te bepalen door de echte werk-/leefomgevingen. Cobi18 detecteert en vermijdt mensen en voorwerpen op zijn pad.

Onderhoud

Beperkte training van personeel dankzij gebruiksvriendelijke technologie. Dubbele tank die gemakkelijk te legen, te reinigen en opnieuw te vullen is.1x keer opladen, 1x keer vullen – voor 90 tot 120 minuten schrobzuigen. All-Inclusive service en reparaties, geen probleem. Ons serviceteam is er om u en uw team te ondersteunen. Ons all-inclusive abonnement is ontworpen om u bij elke stap te ondersteunen. Laat ons richten op de apparatuur, zodat u zich kunt richten op uw activiteiten en klanten.

Cobi 18 Schoonmaakrobot Schrobzuigmachine Supermarkt Robot Manuele Inzet

Installatie

De Cobi 18 schoonmaakrobot zal door een specialist van VeDoSign worden geprogrammeerd naar eigen wens en zal gebruiksklaar worden geïnstalleerd op locatie.

Lease

U kunt de Cobi schoonmaakrobot – schrobzuigmachine ook leasen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Cobi 18 Schoonmaakrobot Consistent Hoge Kwaliteit Schoonmaakresultaten

Neem contact op met VeDoSign

Bij vragen de Cobi18 staat VeDoSign graag voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op het nummer 035 54 307 38 of door een e-mail te sturen naar info@vedosign.com. Ook kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten via het contactformulier, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren.

Schoonmaakrobot Cobi18 van VeDoSign kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor organisaties in de retail. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Primark
Vomar Logo – klanten VeDoSign
Karwij Logo – klanten VeDoSign
MediaMarkt
Praxis voor de makers
HEMA
Albert Heijn
Aldi supermarkten
Bever outdoor winkel
Dirk Van Den Broek Supermarkten
Boni
Bouwmaat
Coop supermarkten
PLUS supermarkt | klant VeDoSign
DekaMarkt supermarktketen
Esso Tankstations
GAMMA bouwmarkten – doe het zelf bouwmarkt
Hornbach
IKEA
Intratuin
Jumbo Supermarkten
Carrefour hypermarkten
Kruidvat
Loods5
Makro
MANGO Nederland | Mode en kleding online
SATURN Elektronik, Technik und Trends
Shell Nederland
Texaco – Wherever you go, go Texaco
Brico