Serveerrobots

Wilt u een slimme serveerrobot voor in uw restaurant of kantine die uw bediening helpt en uw gasten versteld zal doen staan? Dan zijn de serveerrobots van VeDoSign echt iets voor u!

Serveerrobots zeer bekwame serveerders

Een robot in een restaurant is tegenwoordig geen futuristische gimmick meer maar een ware toevoeging voor uw zaak. Deze robots kunnen voor verschillende taken worden ingezet zoals het rondbrengen van bestellingen of het ophalen van vuile vaat. Door gebruik van innovatieve technologie zijn serveerrobots zeer bekwame serveerders die kunnen helpen in uw restaurant, of koffie en thee kunnen serveren in uw bedrijf. Deze robots zijn makkelijk in gebruik en kunnen in vrijwel iedere omgeving worden ingezet. Daarnaast is het voor uw gasten een hele beleving om door een robot geholpen te worden. Haal ook de toekomst in huis en bestel een serveerrobot via onze webshop!

Werk met een slimme serveerrobot in uw restaurant

Onze serveerrobots zijn met recht slimme robots te noemen. Deze robots zitten namelijk vol met vooruitstrevende technologieën die ervoor zorgen dat taken secuur en effectief uitgevoerd worden. Onze serveerrobots bewegen zich met behulp van die technologie moeiteloos door uw zaak zonder te botsen. Tegenwoordig kunnen deze robots goed met gasten communiceren en bestellingen opnemen. De modellen in onze webshop maken gebruik van interactieve besturingssystemen die ervoor zorgen dat ze probleemloos orders uit kunnen voeren.

Pudubot Hotel Bedienen Gasten Door Robot

Een speciale ervaring voor uw klanten

Naast dat een serveerrobot een hartstikke handige toevoeging is aan uw zaak zorgt zo’n futuristische helper ook nog eens voor een speciale klantbeleving. In Nederland heeft men nog maar weinig ervaring met robots in restaurants, dus wanneer u er een in uw zaak inzet dan is dit voor veel gasten hun eerste kennismaking met een serveerrobot. Voor veel mensen is dit een speciale ervaring die eten in uw restaurant extra bijzonder zal maken. Onderscheid uw zaak van de rest en maak van uit eten gaan in uw restaurant een ware beleving!

Hoe werken serveerrobots?

Serveerrobots zijn zeer makkelijk te gebruiken en dus eenvoudig in te zetten in uw restaurant of bedrijf. Via een een touchscreen kunt u de aparte dienbladen van de robot toewijzen aan een specifieke tafel. De robot zal zich vervolgens naar de juiste tafel bewegen en daar aan de gasten vertellen welk dienblad voor hun is. De gasten nemen hun bestelling af en de robot gaat verder naar de volgende tafel of terug naar de keuken. De serveerrobot kan ook naar een bepaalde plek in het restaurant gestuurd worden om daar vervolgens het personeel de bestellingen uit te laten serveren. Ook kunt u de robots inzetten voor het ophalen van vuile vaat. Zo bespaart uw personeel tijd waardoor zij meer aandacht kunnen schenken aan andere taken.

"Onze specialist installeert de robot voor u"

Vooruitstrevende technologie

Bij het ontwerpen en produceren van serveerrobots wordt er gebruik gemaakt van verschillende innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat deze robots hun taken effectief uit kunnen voeren. Zo weten deze robots door middel van infrarood bijvoorbeeld wanneer er wel of geen spullen op de dienbladen staan. Ook houden veel van de modellen in onze webshop er rekening mee wanneer zij op een oplopende of aflopende vloer rijden en passen zij hun snelheid daarop aan.

Meerdere robots werken feilloos samen

Door het gebruik van moderne camera’s en sensoren zijn serveerrobots ontzettend goed in het scannen van hun omgeving. De robots draaien op speciale software die ervoor zorgt dat ze altijd rekening houden met wat er om hun heen gebeurt. Ze raken dus niet in de war van lopende mensen. Ook zorgt deze software ervoor dat u meerdere serveerrobots in dezelfde ruimte in kunt zetten. De robots weten elkaar goed te ontwijken en zullen dus geen ongelukken veroorzaken.

Robots Restaurant BellaBot Serveren Gasten Robot VeDoSign

Lease een robot

Bij VeDoSign is het naast dat het mogelijk is om een robot te kopen ook mogelijk om een robot te leasen. Dit is fijn voor als u wel de voordelen van een serveerrobot wilt ervaren maar op het moment geen grote investering wilt doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Robots Restaurant BellaBot Serveren Door Robot VeDoSign

Onze specialist installeert de robot voor u

Wanneer u bij ons een serveerrobot bestelt, dan zal een van onze specialisten bij u langskomen om de robot goed voor u te installeren. Zo leert u meteen hoe de robot werkt en kunt u snel met de robot aan de slag gaan. Wij zorgen er dus voor dat de serveerrobot direct klaar is voor gebruik.

Koop een serveerrobot bij VeDoSign

Heeft u interesse in een serveerrobot? Dan kunt u deze bij ons in onze webshop bestellen. Wij komen de robot dan persoonlijk bij u installeren. Als u liever geen grote investering doet kunt u bij ons ook een serveerrobot leasen. Naast robots kunt u in onze webshop ook andere handige producten kopen voor uw zaak. Wij verkopen bijvoorbeeld hele fijne oproepsystemen en professionele portofoons. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@vedosign.com of bel ons op 035 54 30 738.

Serveerrobot voor in uw restaurant?

Aanbevolen producten en systemen

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

FlashBot bezorg robot

29.800,00 ex. btw 36.058,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot2 universele bedien robot

10.500,00 ex. btw 12.705,00 incl btw

CleaningBot schoonmaakrobot

25.000,00 ex. btw 30.250,00 incl btw

Puductor2 desinfectie robot

38.500,00 ex. btw 46.585,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!