Communicatie oortjes horeca

Communicatie oortjes horeca, ook wel bekend als portofoons, kunnen worden toegepast binnen verschillende bedrijven binnen de horecabranche. Het grote voordeel van communicatie oortjes horeca is dat u de klanten een betere service kunt bieden op een eenvoudige manier. De onderlinge communicatie van het personeel wordt geoptimaliseerd en verloopt soepeler.

Communicatie Oortjes Horeca Draadloze Oortjes Café Of Restaurant

Het bespreken van speciale wensen van de gasten, even in de keuken doorgeven dat een bestelling moet worden aangevuld. Dit gebeurt snel en beter dan eerst. De communicatie oortjes horeca zijn een uitstekend communicatiemiddelen. Het personeel kan met elkaar praten zonder elkaar steeds op te hoeven zoeken. Draadloze oortjes voor binnen de horeca vindt u bij VeDoSign. In onze overzichtelijke shop vindt u alle mogelijkheden voor uw horecazaak.

De voordelen van communicatie oortjes horeca

De voordelen van draadloze oortjes in de horeca, welke zijn dat precies? Naast dat u een uitstekende service verleent heeft u er nog meer profijt van. Gebeurt er iets in uw café, zoals agressiviteit onder de gasten, dan kunt u dit direct aan elkaar doorgeven. Het personeel kan snel ingrijpen waar dit nodig is. Medewerkers in een restaurant moeten aan elkaar doorgeven welke tafel bediend moet worden of welke bestelling er wordt geplaatst. Het keukenpersoneel kan in deze ook direct aan de slag.

De draadloze oortjes van VeDoSign helpen u bij het regelen. De organisatie verliep nog nooit zo vlekkeloos. U kunt kiezen voor losse draadloze oortjes. We hebben ook pakketten van 6 of 12 communicatie oortjes horeca bij elkaar. Na de snelle levering van uw bestelling kunt u direct met de draadloze oortjes aan de slag. De portofoons zullen snel effect hebben. Het verschil is ontzettend groot.

Ruim aanbod communicatie oortjes voor de horeca

Bij VeDoSign hebben we een groots aanbod aan horeca portofoons. De beste merken en hoogwaardige kwaliteit, dat kunt u van ons verwachten. We hebben de meest belangrijke draadloze oortjes samengesteld. U vindt alleen betrouwbare modellen in ons assortiment. Al onze producten worden uitvoerig getest. We inventariseren de behoefte van de klant en geven deskundig advies. Heeft u een groter bereik nodig binnen uw horecagelegenheid? Geen probleem. We verzorgen ook de installatie van antennes en versterkers op het dak. Voor iedere horecagelegenheid is er een oplossing te vinden.

Profiteer van communicatie oortjes horeca

Bestelt u de draadloze oortjes, dan zal uw service snel verbeteren. De communicatie onderling verloopt vlot. U verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast bespaart u uiteindelijk op de kosten doordat uw imago zeker zal verbeteren. VeDoSign heeft de geschikte oortjes voor uw horecazaak. Neem contact op voor meer informatie over onze producten.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure
portofoons

"Snel en doelgericht communiceren"

Communicatie oortjes horeca?

Aanbevolen producten en systemen

Portofoon Kenwood PKT-23E

103,00 ex. btw 124,63 incl btw

Set van 2 Kenwood UBZ-LJ9 portofoons

117,50 ex. btw 142,18 incl btw

Kenwood PKT-23E portofoon met oortje

131,80 ex. btw 159,48 incl btw

Set van 2 Kenwood PKT-23E met oortjes

263,60 ex. btw 318,96 incl btw

Set van 4 Kenwood PKT-23E portofoons met oortjes

527,20 ex. btw 637,91 incl btw

Set van 2 Motorola CLP 446e met oortjes en laders

450,00 ex. btw 544,50 incl btw

Portofoon Motorola CLP 446e met lader en oortje

225,00 ex. btw 272,25 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!