Pager systemen

Met de pager systemen van VeDoSign is communicatie op afstand gemakkelijker en efficiënter dan ooit. Inzetbaar voor vele bedrijven en branches waarin heldere communicatie van belang is.

Pager systemen - Piepers, buzzers en pagers - VeDoSign

Hoe werken de pager systemen van VeDoSign?

Een pagersysteem – ook wel pieper- of buzzer systeem genoemd – maakt draadloze communicatie mogelijk tussen een transmitter (zender) en pagers of tekst pagers (ontvangers) mogelijk. Pager systemen zijn ontzettend waardevol binnen een grote diversiteit aan branches. De personen die een boodschap dienen te ontvangen, worden uitgerust met een pager. Dit is een klein apparaat waar de boodschap op wordt ontvangen. De oproep wordt via een basisstation (terminal of transmitter) naar de pager verzonden, waarna deze een licht-, geluid- en/of trilsignaal afgeeft. Sommige pagers beschikken tevens over een display waarop een tekst kan worden weergegeven. Zo is het voor de ontvanger meteen helder dat zijn/haar aandacht nodig is, waar dat is en wat er verwacht wordt.

Tal van toepassingen voor pager systemen

Er zijn enorm veel branches waarin de pager systemen van VeDoSign de klantbeleving of de communicatie tussen personeelsleden kunnen verbeteren.

Enkele voorbeelden:

 • Horeca - communicatie tussen keuken en bediening.
 • BHV - roep snel de hulp in van de BHV medewerker.
 • Fastfood - klanten worden opgepiept wanneer de bestelling klaar is.
 • Retail - klanten vragen om assistentie of krijgen een signaal wanneer een verkoopmedewerker beschikbaar is.
 • Zorg - wachtruimtes.
 • Productieruimtes of fabrieken - medewerkers krijgen een seintje wanneer een product aan- of afgevoerd kan worden.
 • Logistiek - heldere communicatie, vlotte afwerking.

Voordelen van pager systemen

Vroeger werden medewerkers of klanten vaak opgeroepen via de intercom, of gewoon met stemgeluid. Dat komt echter niet professioneel over. Bovendien is het niet nodig, want met de pager oproepsystemen van VeDoSign staan medewerkers onderling, of klanten en medewerkers eenvoudig met elkaar in verbinding.

De voordelen zijn onder andere:

 • Discreet oproepen
 • Geen speaker/intercom omroepen meer
 • Beter imago voor uw bedrijf
 • Verhoogt veiligheid
 • Doelgericht oproepen
 • Rust
 • Hogere efficiëntie

Groot aanbod in zenders en ontvangers

Bij VeDoSign zijn we specialist op het gebied van oproepsystemen. Daarom hebben we een groot assortiment aan zenders en ontvangers. Zo hebben we oproep coasters, waarbij er meerdere op één zender aan te sluiten zijn. Dat is bijvoorbeeld handig in de horeca, maar ook voor BHV. Ook is het mogelijk om zenders met een noodknop uit te rusten, wat enorm handig is voor de zorg, of bijvoorbeeld in de bouw. We hebben pagers met tweeweg communicatie, waarop meerdere ontvangers aan te sluiten zijn. Zo is overleg mogelijk vanaf verschillende locaties binnen uw bedrijf!

Pager systemen zijn altijd efficiënt

Voor welke branche u ook op zoek bent naar een goed pager systeem, het verhoogt altijd de efficiëntie. In veel gevallen zouden medewerkers een oogje in het zeil moeten houden, terwijl ze nu de handen vrij hebben totdat hun assistentie daadwerkelijk nodig is. Bovendien zorgen pagers, piepers en buzzers voor veiligheid: wanneer het nodig is wordt de juiste persoon direct op de hoogte gesteld van een calamiteit, en kan die persoon direct de noodzakelijke actie ondernemen. Zo wordt kostbare tijd bespaard in noodgevallen!

Top View Pager VeDoSign In 6 Positie Lader Sfeer

Vragen over onze pager systemen?

Heeft u nog vragen over onze pager systemen of onze andere producten? Of wilt u weten hoe onze oproepsystemen bij uw bedrijf passen? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Een pager systeem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Trex AlarmCall Lite 500mW

714,00 ex. btw 863,94 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!