Koppeling met uw kassasysteem

Het werken met onze gasten oproepsysteem geeft u al vele voordelen . Er zijn diverse oplossingen om het nummer van de buzzer te laten corresponderen met de bestelling. Dit kan een aanpassing betekenen in uw kassa systeem of een integratie van het omroepsysteem met keukenschermen. Nog efficiënter en nog sneller foutloos bestellingen afwerken.

Software Wachtlijst Module Restaurant Gasten Oppiepen

Snel en eenvoudig met artikelnummers

Als u een bestelling opneemt in uw kassa geeft u tegelijk de coaster (buzzer) aan de gast mee. Het nummer wat digitaal op de buzzer staat moet op de bestelbon worden mee geprint. Eén van de opties zijn om artikelen zonder waarde aan te maken in uw kassasysteem. U noemt deze bijvoorbeeld “buzzer 1” “buzzer 2” ect. Als u begint of eindigt met het selecteren van het juiste artikel wat overeenkomt met het buzzernummer, zal dit altijd aan het begin of einde van de bestelbon komen te staan. De kok ziet dan direct wel nummer buzzer moet worden geactiveerd om de klant te laten weten dat de bestelling kan worden opgehaald.

Pup-up buttons met buzzer nummers

Uw kassaleverancier kan in de software een pup-up button maken. Als u hierop druk verschijnt er een nieuw scherm met daarin het aantal knoppen gelijk aan het aantal buzzers. Op elke knop staat een nummer wat overeenkomt met digitale nummer dat op de buzzer staat. Als u op de juiste knop drukt, zal dit het nummer zijn wat bovenaan de bestelbon wordt mee geprint. De kok ziet duidelijk op de bestelbon het nummer staan en kan dit activeren als de bestelling klaar is.

Scannen van barcodes

Op de bovenkant van de coaster kun het logo worden gedrukt. Daarbij kunnen we een barcode drukken dat overeenkomt met het nummer van de coaster. Naast uw kassa kunt u een barcode scanner plaatsten. Als er een bestelling wordt opgenomen, haalt u de coaster onder de scanner en het nummer wordt in de kassa gekoppeld met de bestelling. Bij het uitprinten van de bestelbon staat duidelijk het nummer bovenaan. Als de bestelling klaar is kan de kok het nummer activeren. Deze manier werkt het snelst en foutloos.

Netwerk koppeling met de kassa en het keukenscherm

Nagenoeg alle kassasystemen zijn in feite software computer systemen verbonden aan een LAN netwerk. Hierdoor worden veranderingen en updates van de kassaleverancier snel verwerkt. Een ander voordeel is dat er verschillende devices aan het systeem kunnen worden gekoppeld. Steeds vaker wordt er gekozen om geen bonnetjes meer in de keuken te printen maar dat bestellingen overzichtelijk op een touch-screen keukenscherm verschijnen.

Binnen dit systeem kan een netwerk transmitter worden gekoppeld. Deze transmitter vervangt de traditionele transmitter die u bij het gasten oproepsysteem geleverd krijgt. Uw kassaleverancier kan ervoor zorgen dat de knop in het keukenscherm dat bedoeld is om de bestelling “ready” te melden, tevens ook de buzzer laat afgaan. Door op de knop te drukken zal er een signaal naar de netwerkwerk transmitter worden gestuurd die vervolgens de via de radioverbinding de buzzer direct activeert.

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign?

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign? Neem gerust contact met ons op en we voorzien u van informatie en advies.

Manual I Station Software Integration GB

Handleiding (Engelstalig) I-station software integration

"Efficiënter, sneller en foutloos bestellingen afwerken."

Paging software direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Transmitter Premium

675,00 ex. btw 816,75 incl btw

Netwerk transmitter I-Station

1.275,00 ex. btw 1.542,75 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!