Piepersystemen van VeDoSign

De piepersystemen van VeDoSign zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij VeDoSign bent u altijd verzekerd van uitstekende service, garantie op uw aankoop en een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Eenvoudiger En Sneller Communiceren. Piepersystemen Van VeDoSign

Een draadloos piepersysteem

Waarom een piepersysteem aanschaffen? In heel veel branches zijn er ontzettend veel redenen te bedenken. Bekijk de verschillende rubrieken om te ontdekken wat een piepersysteem voor uw branche kan betekenen. We hebben de piepersystemen per beroep gesorteerd. Zo hebben we een chauffeur piepersysteem, een horeca piepersysteem en een kamermeisje piepersysteem. Bekijk de mogelijkheden voor een assistentie piepersysteem, kelner piepersysteem en draadloze headsets.

Piepersystemen voor snelle communicatie

Met een piepersysteem communiceert u sneller met collega’s of gasten. Ook de patiënt kunt u snel bereiken dankzij het handige oproepsysteem. Doordat de communicatie direct gebeurt hoef je elkaar niet op te zoeken, iedereen kan vrij rond blijven lopen. Werkt u binnen de horeca? U hoort rechtstreeks vanuit de keuken dat een bestelling is afgerond, ook weet u direct dat een klant wil afrekenen. Zelfs belangrijke meldingen vanuit machines worden doorgegeven via een piepersysteem.

Hoe werken de piepersystemen?

Een draadloos piepersysteem, hoe werkt dat precies? Dankzij een zendmodule in het systeem worden de ontvangers aangestuurd. Deze zendmodule kan bestaan uit knoppen, een netwerkverbinding, contact zenders of een bedieningspost. De ontvangers zijn ook verschillend. Dit kunnen buzzers of pagers zijn. Sommige modellen hebben een tekstdisplay waarvan de boodschap af is te lezen.

Oproepen worden over grote afstanden verstuurd. Dit gebeurt draadloos. Hierdoor zijn de piepersystemen ideaal voor binnen de horeca, retail, logistiek, industrie, BHV en de patiëntenzorg. We kunnen maatwerk oplossingen ontwikkelen voor iedere situatie. Laat ons weten wat voor piepersysteem u nodig heeft, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Bestel uw piepersysteem

U kunt uw nieuwe piepersysteem direct bestellen in onze webshop. Deze wordt in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden, mits deze voor 15:30 uur is besteld. Heeft u nog vragen over onze piepersystemen? Laat het ons weten! We geven graag antwoord op al uw vragen. Benieuwd hoe VeDoSign uw bedrijf kan helpen? Neem contact met ons op.

Bezoek onze showroom

Bel naar 035 543 07 38 voor een afspraak in onze showroom. Deze vindt u in Baarn. Hier kunt u onze verschillende piepersystemen bekijken en we geven u advies over de mogelijkheden voor uw organisatie. Ontdek welk oproepsysteem het meest geschikt is voor uw werkwijze. Is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Geen probleem. Onze professionele medewerkers geven u altijd advies op maat.

Een piepersysteem voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Budget gasten oproepsysteem compleet met 10 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €745,00.Huidige prijs is: €695,00. ex. btw 840,95 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 15 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €967,50.Huidige prijs is: €892,50. ex. btw 1.079,93 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 20 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €1.300,00.Huidige prijs is: €1.200,00. ex. btw 1.452,00 incl btw

Trex AlarmCall Pro+ 4W BackUp

2.500,00 ex. btw 3.025,00 incl btw

Trex AlarmCall Pro 4W

1.770,00 ex. btw 2.141,70 incl btw

Trex AlarmCall Lite+ 4W

1.074,00 ex. btw 1.299,54 incl btw

Trex AlarmCall Lite 500mW

714,00 ex. btw 863,94 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant! Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.