Verpleegoproepsystemen van VeDoSign

Binnen de zorg is efficiënt werken belangrijk. Daarnaast wordt de patiënt altijd centraal gezet en wilt u snel kunnen handelen. VeDoSign denkt mee met de zorg. Met behulp van onze verpleegoproepsystemen wordt communicatie tussen de verpleger en de patiënt eenvoudig. Al onze oproepsystemen voor de verpleging zijn effectief en betrouwbaar. Zowel het personeel als de patiënt worden met een verpleegoproepsysteem op de wenken bediend.

Verpleegoproepsystemen Oproepsystemen Zorg VeDoSign

Verpleegoproepsystemen voor de patiënt

Met het oproepsysteem voor patiënten kunt u de patiënt ontspannen laten wachten in de wachtruimte. De patiënten ontvangen een seintje wanneer ze aan de beurt zijn. Het verpleegoproepsysteem geeft een melding door middel van een tril-, licht- of geluidssignaal. De oproepsystemen creëren meer gastvriendelijkheid en gastvrijheid. VeDoSign heeft verschillende patiënt-oproepsystemen in het assortiment:

Oproepsystemen voor het zorgpersoneel

De verpleegoproepsystemen voor de zorg bieden meer efficiëntie op de werkvloer. Het personeel heeft meer rust en communicatie onderling wordt een stuk eenvoudig gemaakt. Bekijk de volgende medische oproepsystemen in ons assortiment:

Communicatiesystemen van VeDoSign

U maakt de verbetering van uw communicatie compleet met de aanvulling van onze systemen. U kunt uw nieuwe medische oproepsystemen combineren met een software module. We leveren verschillende software modules aan voor oproepsystemen.

Communicatie op de werkvloer

U wilt de patiënt de beste zorg bieden. Om dit te realiseren is goede communicatie onder de collega’s van groot belang. Het personeel moet de mogelijkheid hebben om collega’s zo snel mogelijk in te kunnen schakelen. Wij bieden u, naast al onze andere communicatiemiddelen, een ruime collectie aan portofoons aan. Deze zijn allemaal van topmerken en hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over onze verpleegoproepsystemen? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw zorgorganisatie? Efficiënter werken is overal mogelijk. Geef uw patiënten zekerheid en laat ze met een gerust hart wachten in de wachtkamer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 035 543 07 38 en spreek direct met onze medewerkers.

Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en vindt een geschikt medisch oproepsysteem voor binnen de zorgverlening. U bent altijd van harte welkom in onze showroom, hier kunt u onze producten in het echt bekijken en onze medewerkers om advies vragen.

Verpleegoproepsystemen direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

TWIG ONE met Man-Down en GNNS

532,00 ex. btw 643,72 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen in de zorg. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Vogellanden,-Centrum-voor-Revalidatie-en-Bijzondere-Tandheelkunde
Az West Ziekenhuis Logo Klanten Vedosign
Onze Lieve Vrouwziekenhuis VZW Logo Klanten Vedosign
Heilig Hart Ziekenhuis Mol Logo Klanten Vedosign
Ziekenhuis Geel Logo Klanten Vedosign
St. Antonius Ziekenhuis
Smilecenter Tandartsenpraktijk
Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie
Alexiakliniek Tandartspraktijk
Parodontologie Praktijk Twente (PPT)
Wilhelmina Kinderziekenhuis WKZ UMC Utrecht
Benedenti groep Tandartsen tandheelkunde
Bernhoven Ziekenhuis
Dentconnect | Tandheelkundige Zorg
Dentius Bredene tandartspraktijk
Dentopolis tandartsenpraktijk kortenberg
Dijklander Ziekenhuis
Erasmus MC ziekenhuis
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Groene Hart ziekenhuis
Isala ziekenhuis
KU Leuven
LangeLand ziekenhuis
Martini Ziekenhuis in Groningen
Mosea Zorggroep
OLVG ziekenhuis
Oogziekenhuis Zonnestraal Oogheelkunde
Reinier de Graaf Ziekenhuis
Rijnstate ziekenhuis
SKB Winterswijk Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Spaarne Gasthuis ziekenhuis
Tandarts Hasselt All Dent
Tandartsen Artedenti – Isabelle Lenssen & Christophe Jacobs
Tandartsenpraktijk De Witte
Tandartspraktijk Hofland
UMC Amsterdam
VieCuri Medisch Centrum
Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Ziekenhuis Groep Twente ZGT
Ziekenhuis St Jansdal