VoCoVo systeem voor in uw bedrijf

Op zoek naar een systeem voor in uw bedrijf waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers en daarnaast ook nog voor andere facetten ingezet kan worden? VoCoVo maakt communicatie tussen collega’s en de klant eenvoudig en daarnaast biedt dit draadloze systeem nog voor veel meer oplossingen op de werkvloer. Snel contact opnemen met de leverancier of met een medewerker of het systeem gebruiken als takenlijst? Met VoCoVo wordt dat een eitje!

Vocovo Draadloze Headset Winkelsachtergrond RETAIL

VoCoVo Full-duplex communicatie

Met een VoCoVo systeem kunt u uw traditionele portofoons vervangen. VoCoVo biedt namelijk telefonie en diverse systeem integraties. Iets wat portofoons u niet bieden. Daarnaast biedt dit systeem vele opties op het gebied van communicatie. U kunt bijvoorbeeld duplex spreken met elkaar, hierdoor wordt de communicatie erg natuurlijk en helder. Daarnaast kan iedereen in het gesprek deelnemen zonder te hoeven wachten tot één van de sprekers klaar is met praten. U hoeft niet bang te zijn dat de apparaten snel op zijn: u kunt een VoCoVo systeem in 3 uur volledig opladen. Daarna kunt u het 48 uur gebruiken met wel 9 uur spreektijd. Er wordt gebruik gemaakt van lichtgewicht en robuuste draadloze headsets met kristalheldere audio inclusief talk lock functie, PA aansluiting en API input voor diverse opties. Wilt u het systeem koppelen met een zelfscan om het communiceren nog makkelijker te maken? Ook dat is mogelijk!

Voordelen van VoCoVo producten:

Haal de verschillende communicatieoplossingen van VoCoVo in huis. U zult al snel profijt hebben van de verschillende voordelen. Welke resultaten kunt u verwachten met de aankoop van dit communicatiesysteem?

 • Betere serviceverlening.
 • Draadloos systeem.
 • Diverse systeemintegraties.
 • Snel communiceren.
 • Veilig communiceren.
 • Imagoverhogend.
 • Kostenbesparend.
 • Kristalhelder geluid bij telefonie.
 • Lichtgewicht en robuuste design.
 • Efficiënt telefoneren.
 • Meerdere conference zones.
 • Lange batterijduur (48 uur na 3 uur opladen).

Meer dan communicatie

Naast dat VoCoVo ingezet kan worden als communicatiesysteem op de werkvloer, kunt u het ook o.a. inzetten als alarmsysteem, voor diefstalpreventie, om prijzen te controleren, als takenlijst die met dit systeem gemakkelijk afgewerkt kan worden, voor click & collect en als wachtrij detectie. Zoals u ziet kunt u dit systeem breed inzetten binnen uw bedrijf en hierdoor worden vele werkzaamheden makkelijker gemaakt.

Veilig en snel in gebruik

Naast dat het werk snel moet gebeuren, moet het natuurlijk ook voor medewerker en klant veilig gebeuren. Dankzij het VoCoVo systeem kan er direct geschakeld worden tussen medewerkers, klanten en leveranciers. U weet in korte tijd alles over de voorraad van een bepaald product of wanneer het weer geleverd kan worden. Een portofoon wordt door dit razendsnelle systeem overbodig. Efficiënt, snel en veilig communiceren. Geen kabels, geen riempakketten, geen bekabeling. Gewoon direct kristalheldere communicatie met minder apparaten, inclusief realtime gebeurtenismeldingen, telefonie, e-mails en zelfs geo-fencing alerts. Wat wilt u nog meer? Met een VoCoVo systeem laat u zien wat uw bedrijf in huis heeft.

VoCoVo Callpoint

Bij VeDoSign hebben wij diverse producten van VoCoVo stuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit te koop. Niet alleen kunt u de draadloze headsets van dit merk bij ons kopen, daarnaast hebben wij ook de VoCoVo Callpoint in ons assortiment. Met dit product kan de klant en leverancier zelf de medewerkers oproepen. Met behulp van handige servicepoints kan de klant op een knop drukken, deze knop verstuurt direct een signaal naar de medewerkers. Dit gebeurt in de vorm van een tekstbericht. De medewerker weet precies bij welke afdeling de hulp wordt gevraagd. Op deze manier hoeft het personeel niet de hele tijd op een plek te blijven staan voor het geval hier hulp nodig is. Er is ruimte en tijd om andere werkzaamheden te verrichten. Efficiënter werken zonder dat het uw klantenservice schaadt. We hebben daarnaast ook de VoCoVo Handset en Repeater voor u beschikbaar.

Service Knoppen Draadloze Headset Kopen VOCOVO

Ruim assortiment headset accessoires

In onze webshop vindt u alles voor uw nieuwe draadloze headsets en andere communicatieapparatuur. We hebben een groot aanbod aan accessoires. U kunt per branche vinden wat uw bedrijf nodig heeft. Bekijk alle mogelijkheden voor de restaurantbranche, de zorg en de industrie. Zo vindt u de producten die geschikt zijn voor uw teamleden en de klant.

VoCoVo-Telefonie-bellen-met-headset-telefoon

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de retail oproepsystemen? Bekijk al onze draadloze headset systemen in de online shop. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel naar 03 55 43 07 38.

 

Brochure VOCOVO Instore Communicatie

Brochure VoCoVo Instore Communicatie

Systeem Integraties Draadloze Headsets Retail

VoCoVo draadloze headsets voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

VoCoVo basisstation

675,00 ex. btw 816,75 incl btw

VoCoVo S3 headset met headband

171,50 ex. btw 207,52 incl btw

VoCoVo Controller

895,00 ex. btw 1.082,95 incl btw

VoCoVo handset

335,00 ex. btw 405,35 incl btw

VoCoVo CallPoint

357,50 ex. btw 432,58 incl btw

VoCoVo Outdoor CallPoint

795,00 ex. btw 961,95 incl btw

VoCoVo Keypad

377,50 ex. btw 456,78 incl btw

VoCoVo Audio inserter

635,00 ex. btw 768,35 incl btw

VoCoVo repeater

485,00 ex. btw 586,85 incl btw

VoCoVo deskstand

32,10 ex. btw 38,84 incl btw

VoCoVo S3 headband 5-pack

117,50 ex. btw 142,18 incl btw

VoCoVo S3 earhooks 5-pack

67,50 ex. btw 81,68 incl btw

VoCoVo PoE adapter

47,50 ex. btw 57,48 incl btw

VoCoVo S3 neckband 5-pack

105,00 ex. btw 127,05 incl btw

VoCoVo S5 neckband

18,50 ex. btw 22,39 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!