Yealink draadloze headsets

Efficiënt communiceren op kantoor? Met de draadloze headsets van Yealink optimaliseert u de kantoorcommunicatie. Het design is daar perfect op afgestemd, zodat de draadloze headsets van Yealink goed passen en comfortabel zitten voor iedere gebruiker.

Yealink Draadloze Headsets

Yealink draadloze headsets

Bent u op zoek naar een handige en gebruiksvriendelijke manier om te communiceren op kantoor? Dan zijn de draadloze Yealink-headsets absoluut de perfecte uitkomst voor u. Bij VeDoSign bent u aan het juiste adres voor uiterst kwalitatieve headsets van Yealink. Hiermee optimaliseert u de communicatie op het werk voor uzelf en uw collega’s. De headsets zijn zowel geschikt om op kantoor te gebruiken als thuis.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij plug & play zijn de UC-headsets makkelijk te installeren door de gebruiker zelf. Het basisstation dient u aan te sluiten via een USB-aansluiting en opladen doet u eenvoudig door de draadloze Yealink-headset gewoon over de haak van het bijgeleverde basisstation te hangen. Zo laadt u de headset snel op en heeft u te allen tijde een nette werkplek.

  • Profiteer van de betrouwbaarheid & kwaliteit van DECT-technologie voor het beste geluid.
  • Koppel de headsets aan de UC-applicatie die je gebruikt.
  • Met het bijgeleverde basisstation laad je de headset snel op en heb je een nette werkplek.

Yealink kantoorcommunicatie-oplossingen van VeDoSign

Yealink is de nummer één leverancier op het gebied van kantoorcommunicatie. Het bedrijf combineert onderzoek en ontwikkeling met innovatie. De draadloze Yealink-headsets geven HD geluidskwaliteit en zorgen ervoor dat u flexibel en efficiënt kunt werken terwijl u op uw werkplek zit of even opstaat tijdens het bellen. Op kantoor of thuis, de Yealink-headset biedt overal optimaal gebruiksgemak.

Voor iedere toepassing een geschikte Yealink-headset

De draadloze Yealink-headsets uit de WH6-serie zijn verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende uitvoeringen. Daarbij heeft u de keuze tussen Mono, Dual of convertible varianten. Zo vindt u altijd de meest passende wireless oplossing voor onder andere in kantoortuinen, thuiswerkplekken, flexplekken of callcenters.

Optimaal comfort

De WH6-serie is ontworpen voor draagcomfort. Hiervoor heeft Yealink onderzoek verricht naar gezichtsvormen en het design daarop afgestemd.

Optimale samenwerking met Yealink devices en computers

Het basisstation van de headsets koppelt u via een USB-aansluiting aan uw laptop, computer en/of Yealink IP-telefoon. Op deze manier heeft u altijd maximale focus bij het bellen, of dat nu via uw bureautelefoon of de UC-applicatie wordt uitgevoerd.

Altijd een opgeruimde werkplek dankzij de Yealink headset

Met een draadloze headset van Yealink bent u verzekerd van een opgeruimde werkplek. U geeft de headset een vaste plaats, waardoor uw werkomgeving altijd netjes blijft. De Yealink-headset kan bovendien worden uitgebreid met een smartphonehouder en -lader. Hierdoor heeft u meteen alle toebehoren bij elkaar.

Maximaal draagcomfort

De WH6-serie van headsets is ontworpen met het oog op ultiem draagcomfort. Hiervoor heeft Yealink allerlei onderzoeken verricht met betrekking tot gezichtsvormen. Het design is daar perfect op afgestemd, zodat de draadloze headsets van Yealink goed passen en comfortabel zitten voor iedere gebruiker.

Ruis is voorgoed verleden tijd

De draadloze headsets van Yealink zijn voorzien van de Yealink Acoustic Shield technologie. Daardoor beschikken ze over twee ingebouwde microfoons. Deze kwalitatieve microfoons zorgen ervoor dat u nooit meer last heeft van vervelende ruis of achtergrondgeluiden wanneer u gesprekken voert.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Producten van Yealink hebben een zeer laag ratio wat betreft defecten. Dit bedraagt minder dan 0,5%. Daarbovenop vallen de draadloze Yealink-headsets in een zeer degelijke prijsklasse. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door een headset aan te kopen doet u gegarandeerd een goede investering.

Headsetsysteem voor winkelcommunicatie in de retail

Ook voor de retail bieden onze headsets van Yealink de ideale uitkomst. Met het VoCoVo-systeem kunnen teamleden en collega’s kristalhelder communiceren en vragen van klanten, leveranciers en medewerkers meteen op te lossen. Het systeem gebruikt onze  efficiënte draadloze headsets die lichtgewicht en tegelijkertijd robuust zijn.

Kantoorcommunicatie-oplossingen online bekijken

Al onze kantoorcommunicatie oplossingen zijn in de online shop te bekijken. Wilt u meer informatie over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0355 43 07 38 of door te mailen naar info@vedosign.com. Verder is het ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen, waarna wij u spoedig contacteren.

WHx Serie Yealink VeDoSign Teams Headsets Hoge Kwaliteit

Draadloze headsets voor uw kantoorwerkzaamheden?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!