Bellabot, de interactieve serveerrobot

Als u een interactieve serveerrobot zoekt die de bediening en het ophalen kan verzorgen, dan hebben we bij VeDoSign nu de Bellabot. De BellaBot, ontwikkeld door Pudu Robotics, is een innovatieve bezorgrobot die in restaurants kan worden gebruikt. Eenmaal geactiveerd, kan Bellabot gemakkelijk zelfstandig bewegen, oriënteren en navigeren in zeer dynamische, drukke omgevingen.

Hoe functioneert de Bellabot?

Bellabot is uitgerust met intelligente inductieplaten die kunnen worden gebruikt om gerechten aan 3-4 tafels tegelijk te bezorgen. Nadat Bellabot bij een gedekte tafel is aangekomen, begint de lichtstrip naast het dienblad te knipperen, wat de klanten eraan herinnert het eten er vanaf te halen. Dit betekent dat uw personeel tijd over heeft om gasten te ontvangen omdat de robot het zware werk uit handen neemt. Zo kan Bellabot ook de vuile vaat ophalen en naar de keuken brengen. Naast de bezorgmodus kan de BellaBot ook in de Cruise-
modus worden gezet om eenvoudige snacks of gerechten van het buffet te bezorgen.

Robots Restaurant BellaBot Serveren Gasten Robot VeDoSign

Bellabot:een hardwerkende robot met ingebouwde emoties

BellaBot is een premium robot, met een innovatief bionisch ontwerp, die klanten naar hun tafels leidt en hun bestellingen brengt. De robot communiceert met de klant door middel van stem- en lichteffecten. Het kunstmatige intelligentie-spraaksysteem stelt de gast in staat om met de Bellabot te communiceren. Zo worden orders probleemloos opgenomen, maar dat is nog niet alles!

"BellaBot kan verschillende emoties tonen, zoals verdriet en geluk"

U kunt communiceren met de robot en feedback krijgen. Wanneer u zijn hoofd of oren aanraakt, kunt u met het touchscreen verschillende opdrachten geven. Het scherm aan de bovenkant van de robot is niet alleen een basispaneel voor het werk van obers, maar heeft ook de mogelijkheid om tientallen emoties weer te geven. BellaBot kan verschillende emoties tonen, zoals verdriet en geluk. Als de robot te vaak wordt afgeleid van het werk, wordt hij boos. Deze emoties maken Bellabot menselijker dan andere robots en dit bezorgt uw gasten een interessante ervaring.

Onze specialist installeert de robot voor u

Wanneer u bij ons een serveerrobot bestelt, dan zal een van onze specialisten bij u langskomen om de robot goed voor u te installeren. Zo leert u meteen hoe de robot werkt en kunt u snel met de robot aan de slag gaan. Wij zorgen er dus voor dat de serveerrobot direct klaar is voor gebruik.

Robots Restaurant BellaBot Serveren Door Robot VeDoSign

Lease een robot

U kunt bij VeDoSign uw bestelling plaatsen voor de Bellabot. Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot leasen. Dan kunt u Bellabot alvast ervaren. Neem dus contact met ons op voor de mogelijkheden!

Serveerrobot voor in uw restaurant?

Aanbevolen producten en systemen

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!