Bekijk onze slimme serveerrobots

Door het personeelstekort zal er in de horeca steeds vaker naar innovatieve oplossingen gezocht moeten worden. Eén zo’n innovatieve oplossing, dat het gebrek aan personeel enigszins kan opvangen, zijn de serveerrobots.

Bestellingen rondbrengen door serveerrobot

Serveerrobots zijn robots die speciaal ontwikkeld zijn om in de horeca te helpen in de bediening. Ze kunnen bestellingen rondbrengen, vuile vaat ophalen en sommige kunnen zelfs bestellingen opnemen. Deze slimme robots maken het werk voor uw personeel lichter en maken daarbovenop ook nog eens veel indruk op gasten. Is zo’n serveerrobot iets voor uw restaurant of café? Maak kennis met vier van onze topmodellen en zie wat zo’n serveerrobot voor u kan betekenen. Ontmoet de BellaBot, de HolaBot, de KettyBot en de PuduBot.

Kettybot Hotel Robot VeDoSign Nederland

BellaBot

De BellaBot is een veelzijdige serveerrobot die u kan helpen met verschillende taken. Deze robotkelner kan voor u serveren, klanten begeleiden en vuile vaat ophalen. Bij het ontwerp van de BellaBot is extra veel aandacht besteed aan de interactie tussen robot en mens. Zo maakt de BellaBot gebruik van Smart Expression. Dit houdt in dat de robot via allerlei verschillende uitdrukkingen kan communiceren. In samenwerking met de unieke touch-interactie van de BellaBot zorgt dit ervoor dat het voor gasten heel leuk is om met deze robot contact te maken.

HolaBot

Wie op zoek is naar een robuuste en innovatieve afhaal- en serveerrobot komt al snel bij de HolaBot uit. De HolaBot heeft een grote waterdichte binnencabine met een capaciteit van 120 liter en een draagvermogen van wel 60 kg. Deze robot is vooral geschikt voor het wegbrengen of ophalen van bestellingen en vaat in een restaurant of voor het ophalen en wegbrengen van spullen in bijvoorbeeld een ziekenhuis. De HolaBot kan makkelijk bestuurd worden door middel van een smartwatch, tablet of pieper.

KettyBot

Als u een serveerrobot wilt die behalve het serveren van producten ook gasten kan ontvangen en begeleiden, dan is de KettyBot misschien wel iets voor u. De KettyBot is voorzien van een groot scherm dat gebruikt kan worden om reclames en producten op weer te geven. Deze robot is dus uitermate geschikt om bijvoorbeeld drankjes rond te brengen en ondertussen klanten te informeren over speciale aanbiedingen. Het mooie ontwerp van de KettyBot zorgt ervoor dat deze robot veel bekijks trekt. De vormgeving is ook nog eens effectief want deze kleine robot manoeuvreert zich eenvoudig door een drukke omgeving. Ideaal dus voor in een restaurant!

"Laat de robot bezorgen.
Laat uw personeel zich focussen op de klant."

PuduBot

De PuduBot is een slimme serveerrobot die kan worden ingezet als assistent in allerlei industrieën. Door de autonome navigatiesoftware kan deze robot zich makkelijk door elke omgeving heen bewegen. Door de goede sensoren weet de PuduBot elk obstakel te ontwijken. Deze robot is dan ook zeer geschikt als bezorgrobot. De PuduBot is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen tussen een versie met open dienbladen en een versie met een box waar u spullen in kunt stoppen.

Bestel uw serveerrobot bij VeDoSign

Bent u onder de indruk geraakt van onze serveerrobots? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Het is daarnaast bij ons ook mogelijk om een serveerrobot te leasen. Behalve robots verkopen wij nog veel meer geavanceerde producten. Bekijk bijvoorbeeld onze draadloze oproepsystemen of onze professionele portofoons. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@vedosign.com of bel ons op 035 54 30 738.

Serveerrobot voor uw onderneming kopen?

Aanbevolen producten en systemen

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

FlashBot bezorg robot

29.800,00 ex. btw 36.058,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot2 universele bedien robot

10.500,00 ex. btw 12.705,00 incl btw

Cobi 18 schoonmaakrobot – schrobzuigmachine

17.500,00 ex. btw 21.175,00 incl btw

Puductor2 desinfectie robot

38.500,00 ex. btw 46.585,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!