HolaBot - innovatieve bezorg- en afruimrobot

De HolaBot is een innovatieve bezorg- en afruimrobot met een zeer grote capaciteit die onder andere ingezet wordt in de horeca en de medische industrie.

HolaBot

Heeft u een horecazaak en kunt u hulp met afruimen en opruimen gebruiken? Of zoekt u een betrouwbare, intelligente werkkracht die u kan helpen met het verwerken van medisch afval? De Pudu HolaBot is een innovatieve bezorg- en afruimrobot die ingezet wordt in de horeca, op kantoren en in de voedsel- en medische industrie. Deze efficiënte robot is vloeistofdicht en heeft een draagvermogen van maar liefst 60 kilo en wordt al snel een onmisbare medewerker in uw bedrijf

Holabot Zienhuis Cafe Industrie

HolaBot: de intelligente afruim- en bezorgrobot

De HolaBot van Pudu is een bezorg- en afruimrobot die vaak wordt ingezet in de horeca en de medische industrie.

De robot heeft met een draagvermogen van 60 kilo en een inhoud van maar liefst 120 liter een zeer grote capaciteit en kan u zo zeer efficiënt helpen met het afruimen en opruimen van (medisch) afval en andere zaken en het bezorgen van bijvoorbeeld maaltijden in een restaurant of ziekenhuis. De HolaBot heeft een compact en minimalistisch ontwerp en een waterdichte binnencabine die weerstand biedt tegen vloeistofspatten in de werkomgeving en de robot droog houdt. De HolaBot is uitgerust met spraakherkenning waarmee u hem op elk gewenst moment op kunt roepen en kan tevens bestuurd worden via apparaten als een tablet of smartwatch.

De functies van de HolaBot

De HolaBot kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het afruimen van tafels in een horecazaak, het bezorgen van maaltijden in een restaurant of ander etablissement en  het veilig verwerken van medisch afval in ziekenhuizen en klinieken.

Door de snel verwisselbare accu is de HolaBot 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. Wordt de accu niet verwisseld, dan duurt het slechts 4 uur eer de HolaBot weer volledig opgeladen is.

Wat maakt deze robot zo bijzonder?

Wat de Pudu HolaBot naast zijn zeer grote capaciteit zo bijzonder maakt, is het feit dat de robot een oproepfunctie heeft waardoor u hem op elk moment kunt oproepen en een taak toe kunt wijzen. De afruim- en bezorgrobot beschikt over spraakherkenning. Door de omnidirectionele microfoon met zes arrays kan de HolaBot de geluidsbron in realtime lokaliseren en op intelligente wijze omdraaien.

De HolaBot is bijzonder geschikt voor het veilig verwerken en verplaatsen van medische spullen en medisch afval en brengt ze van de plaats van herkomst door middel van contactloze levering over naar de aangewezen opslagruimte. Hierdoor verbetert niet alleen de efficiëntie en wordt het infectiepercentage verlaagt.

Besturing HolaBot Pudu Tablet Of Smartwatch
Contactloze Bediening HolaBot Afhaal En Bedien Robot
HolaBot Draagvermogen Van Maar Liefst 60 Kilo

Kosten besparen met een HolaBot

De return on investment van een HolaBot robot is zeer hoog. Doordat de robot een zeer grote capaciteit heeft, hij 24/7 ingezet kan worden en de waardedaling zeer klein is, is de kostprijs van een HolaBot ongeveer 30 cent per uur. Wanneer we dit vergelijken met de personeelskosten voor iemand die soortgelijke taken voor zijn rekening neemt, ligt de terugverdientijd van deze bezorg- en afruimrobot gemiddeld tussen de 2 en 6 maanden.

Belangrijkste kenmerken

  • Installatie op locatie
  • Kosten verlagend
  • IPX5 Waterdichte Binnencabine
  • Totale draagvermogen 60 kg
  • 4 trays met grote capaciteit
  • “Hola Hola”-spraakherkenning
  • Snelheid 0,5-1,2 m/s instelbaar
  • Contactloze bediening

HolaBot kopen of leasen bij VeDoSign

HolaBot kopen of leasen bij VeDoSign hier meer informatie over de mogelijkheden. Na bestelling zal uw robot door een specialist van VeDoSign naar wens worden geprogrammeerd en op locatie gebruiksklaar worden geïnstalleerd.

Contact

Wilt u meer weten over de HolaBot robot of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)35 54 307 38 of een mailtje sturen naar info@vedosign.com. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze showroom aan de Tolweg in Baarn.

HolaBot bezorg- en afruimrobot voor uw bedrijf kopen?

Aanbevolen producten en systemen

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!