KettyBot - bedien- en retailrobot

Of het nu om een horecazaak of winkel gaat, de compacte KettyBot bedien en retail robot kan ingezet worden voor veel doeleinden en is de ideale host voor uw bedrijf!

Pudu KettyBot Bedien En Retail Robot Perfecte Host

KettyBot

Stelt u zich eens voor: een robot die uw gasten naar hun tafeltje brengt, voorziet van hapjes en drankjes en hen ondertussen informeert over interessante aanbiedingen. Het klinkt misschien heel futuristisch maar de Pudu KettyBot doet het allemaal… en meer! Deze robot is ook zeer geschikt voor het verminderen van werkdruk in de retailbranche. Zo kan de Kettybot gasten rondleiden of naar een bestemming brengen. Of het nu om een horecazaak, museum, vliegveld of winkel gaat: de KettyBot is de perfecte host voor uw bedrijf!

Functies KettyBot binnen de retail en horeca

De Kettybot is een retail en bedien robot die vaak wordt ingezet in de horeca, maar ook ideaal is voor de retailbranche. Deze robot kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het promoten van producten of speciale aanbiedingen, het bezorgen en uitserveren van bestellingen en het afruimen van tafels. Daarnaast is de robot geschikt om gasten rond te leiden of naar een bestemming te brengen. Voor het verlichten van werk binnen de retail wordt deze robot al intensief gebruikt. Stel de Kettybot in en deze zorgt ervoor dat uw klanten naar de gewenste schap worden begeleidt. Zo vermindert het druk bij uw medewerkers en kunnen klanten gemakkelijk alles vinden in de winkel.

KellyBot Bedien Retail Robot Promotie Winkel
KellyBot Bedien Retail Robot Promotie Horeca

KettyBot: de compacte spraakgestuurde robot

De bedien en retail robot heeft een minimalistisch ontwerp en heeft een compact formaat waardoor hij zeer wendbaar is en zich in een ruimte van slechts 55 cm kan bewegen. Dit maakt de robot zeer geschikt voor complexe en drukke omgevingen. De robot is uitgerust met een 18,5 inch groot scherm dat gebruikt kan worden voor het informeren van gasten en klanten en interessante aanbiedingen onder hun aandacht te brengen.

Doordat de robot zichzelf kan opladen, een oplaadstation is hiervoor wel nodig, is de robot 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar.

KellyBot Bedien Retail Robot Bezoekers Product Promotie
KellyBot Bedien Retail Robot Bezoekers Weg Wijzen
KellyBot Bedien Retail Robot Bezoekers Product Promotie

Wat maakt deze robot zo bijzonder?

Elke KettyBot bedienrobot heeft zijn eigen SLAM (simultaneous localization and mapping) algoritme dat gegevens van meerdere sensoren tegelijkertijd integreert. De robot beschikt over dieptecamera’s die ervoor zorgen dat de KettyBot zich aan kan passen aan veranderende omgeving en niet in botsing komt met gasten, voorwerpen of andere robots.

Deze bedien en retail robot is interactief en kan door spraakherkenning commando’s uitvoeren. Het 18,5 inch grote scherm waarmee de KettyBot is uitgerust, is naast een advertentiescherm tevens een innovatief en eenvoudig selectiescherm waarop klanten aan kunnen geven waar ze naartoe gebracht willen worden.

Kosten besparen met een KettyBot

De return on investment van een KettyBot robot is zeer hoog. Doordat de robot voor veel doeleinden gebruikt kan worden, hij 24/7 ingezet kan worden en de waardedaling zeer klein is, is de kostprijs van een KettyBot ongeveer 30 cent per uur. Wanneer we dit vergelijken met de personeelskosten voor iemand die soortgelijke taken voor zijn rekening neemt, ligt de terugverdientijd van een KettyBot gemiddeld tussen de 2 en 6 maanden.

Belangrijkste kenmerken

  • Installatie op locatie
  • Kosten verlagend
  • Tot 8 uur gebruik
  • Begeleidt gasten
  • Snelheid 1.2m/s
  • Groot 18,5 inch beeldscherm

Pudu KettyBot kopen of leasen bij VeDoSign

U kunt direct een KettyBot bedien- en retailrobot online bestellen via onze webshop. Wilt u liever een KettyBot leasen? Ook dat is mogelijk bij Vedosign! U vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.

Na bestelling zal uw robot door een specialist van VeDoSign naar wens worden geprogrammeerd en op locatie gebruiksklaar worden geïnstalleerd .

Contact

Wilt u meer weten over de KettyBot retail- en bedienrobot of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)35 54 307 38 of een mailtje sturen naar info@vedosign.com. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze showroom aan de Tolweg in Baarn.

KettyBot – bedien- en retailrobot voor uw bedrijf kopen?

Aanbevolen producten en systemen

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!