Restaurant QR bestelsysteem van VeDoSign

Er is nog nooit een beter moment geweest om digitaal te gaan. Digitale QR-menu’s bieden veel voordelen en helpen u een efficiënt en modern restaurant te beheren. Maak het uw gasten extra gemakkelijk door ze zelf te laten bestellen en betalen door een QR-code te scannen op tafel. Wilt u een menu, een gerechtof een andere special promoten? Eenvoudig producten toevoegen en verwijderen? Geïntegreerd met uw kassasysteem? Het is allemaal mogelijk.

Restaurant QR Code Bestellen VeDoSign Digitaal Menu Omzet Verhogen
QR Code Scannen Hotel VeDoSign Omzet Verhogen

Hoe werkt het QR bestellen?

Uw gast scant met zijn smartphone een QR code, krijgt de digitale menukaart in de browser van zijn smartphone te zien en kan bestellen. De applicatie klopt altijd – geen fouten meer.

 • Gasten kunnen met hun telefoon de QR-code scannen. Uw digitale menu verschijnt op hun telefoon. De QR applicatie is webbased (ook via uw website benaderbaar). De klant hoeft GEEN app te downloaden en GEEN account aan te maken.
 • De klant plaatst de bestelling. U kunt de klant meteen laten afrekenen in de app, erg handig. Liever niet? Offline betalen nog steeds mogelijk.
 • De bestelling komt binnen en kan - indien gewenst - meteen worden doorgestuurd naar uw kassasysteem en geprint.
 • U handelt de bestelling af en de klant krijgt deze aan tafel geleverd. Of de klant krijgt een SMS-bericht om de bestelling zelf op te halen en... klaar!

Uw klant is er klaar voor

In de afgelopen jaren heeft online bestellen een enorme boost gekregen in de restaurantbranche. Horecaklanten zijn op korte tijd zeer vertrouwd geraakt met bestellen via een QR code of om een snel even via de website te bestellen voor afhaling of bezorgen. Deze trend biedt heel wat mogelijkheden om uw restaurant efficiënter te organiseren en een betere service te bieden aan de klant. Graag ondersteunen wij u vanuit VeDoSign, om niet alleen offline maar ook online een top ervaring te bieden aan uw gasten. Onze nieuwe bestelapplicatie hebben wij in samenwerking met mobileMenu uitgewerkt. Met het restaurant QR bestelsysteem van VeDoSign verhoogt u de klanttevredenheid en uw omzet.

Menu helemaal in uw huisstijl

Integratie met kassasysteem en printer

Offline én online betalingen

Notificatie aan klant per SMS (optioneel)

Ook voor afhaal & thuisbezorgen

Vanaf 50 Euro per maand. Probeer het!

Ervaar het zelf, bel 035 543 07 38 ons voor meer informatie.

Tafel QR bestellingen

Wil u tijd besparen in het maken, vervangen en rondbrengen van menukaarten? Wilt u aangepaste suggesties per gerecht bieden (upsells)? Onze QR applicatie is eenvoudig aanpasbaar en is de beste in de markt om uw eigen huisstijl te programmeren en biedt veel extra functionaliteiten om verkoop te boosten. Laat uw gasten een QR code scannen aan de tafel om via hun eigen mobiele telefoon een bestelling te plaatsen. U kunt voor alle tafels een gelijke QR code gebruiken of u kunt er voor kiezen om elke tafel een unieke QR code te geven die verbonden wordt aan de tafelnummers op uw kassa (koppeling POS). Uw gasten eenvoudig zelf drankjes bijbestellen en eventueel direct afrekenen. Alle bestellingen worden automatisch naar uw kassa gestuurd en indien gewenst automatisch uitgeprint op één of verschillende printers.

Bestellen diner lunch Bier Digitaal Restaurant QR Bestellen

Afhaal QR bestellingen

Uw eigen take-away kanaal volledig in eigen huisstijl? Geïntegreerd met uw kassasysteem? Een QR menu voor uw klanten dat altijd up to date is? Ook voor uw afhaalgasten is QR bestellen een goede oplossing. De gast opent de applicatie via een QR code in uw hotelof via uw website (geen download nodig). Na het scannen van de QR-code krijgt de gast de menukaart te zien om meteen een bestelling te plaatsen en betalen. U kunt de gast via een pushbericht een ordernummer sturen of laten weten als de bestelling klaar is.

Bezorg QR bestellingen

Wilt u klanten zelf laten bestellen voor bezorging en eventueel direct laten afrekenen in de app? Wilt u suggesties kunnen maken om gerechten, drankjes en desserts aan te prijzen? Uw gast kan thuis de applicatie via uw website openen (geen download nodig) en krijgt de menukaart te zien om meteen een bestelling te plaatsen en betalen. U kunt de gast via een pushbericht laten weten als de bestelling onderweg is.

Integratie met UberEats, Deliveroo of Thuisbezorgd.nl etc

De gast opent thuis de applicatie een extern platform, zoals UberEats. De afhandeling wordt via het externe platform in gang gezet en afgehandeld. De orders van externe platformen in uw kassa.

Ja zeker, onze applicatie is eenvoudig aanpasbaar en heeft is de beste in de markt om je eigen huisstijl te programmeren!

Onze applicatie kan met +100 verschillende systemen koppelen waaronder Lightspeed, unTill, TouchBistro, Countr, Guestline,…

Hou rekening met een doorlooptijd van 2 à 3 weken om de applicatie op te zetten, te koppelen en samen eerste gebruik testen.

Verschillende betaalmethoden worden ondersteund waaronder iDeal, PayPal, Maestro, Mastercard, Visa, Bancontact en VPay.

Wij hebben reeds enorm veel mogelijke scenario’s en configuraties beschikbaar op basis van onze ervaring: up & cross-selling, menu’s samenstellen, (verplichte) opties, allergenen, beschikbaarheidstijden et cetera.

Neen, het is een “webapp”. Dit wilt zeggen dat je de voordelen krijgt van een echte applicatie, zonder er eentje te hoeven downloaden.

Voorbeeld menu restaurant

Scan de QR code met uw telefoon om een voorbeeld te zien: of klik hier:
mobilemenu.eu/restaurant

Voorbeeld Restaurant QR Code Bestellen Digitaal Menu VeDoSign
 • Een klant die te lang moet wachten om af te rekenen? Verleden tijd.
 • Snellere tafelomzet doordat het personeel minder tijd besteedt aan het opnemen van bestellingen en betalingen.
 • Wilt u suggesties om drankjes en desserts aan te prijzen? Zowel upsell als cross-sell mogelijk.
 • Orders overtypen in je kassasysteem en hierbij menselijke foutjes maken? De app automatiseert dit proces.
 • Sommige gerechten zijn even niet beschikbaar? Het menu in de app is altijd up to date.
 • Tijd verliezen met telefonisch afhaal bestellingen op te nemen? Niet nodig.
 • Ook klanten aan tafels die uit het zicht staan worden goed bediend.

Meer informatie?

Er is nog nooit een beter moment geweest om digitaal te gaan. Digitale menu’s bieden veel voordelen en helpen je een efficiënte en moderne zaak te beheren:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Interesse in andere oproepsysteem voor uw restaurant?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor restaurants. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
AC Restaurant Logo Klanten VeDoSign
La Place
HEMA
Vapiano Restaurants
Bar Centraal Utrecht Centraal
Bistro Centraal Utrecht
bubbles seafood and wine bar schiphol
Cafetaria de Krab | Cafetaria – Broodjeszaak – Fastfoodrestaurant
Catharinahoeve Texel | Familierestaurant
Crazy Pianos
De Beren restaurants
De Generaal Eethuis Café
De Heeren van Stael | Restaurant, zaalverhuur Lelystad
Jamie’s Italian Netherlands Restaurants – Jamie Oliver
Kunstencentrum Vooruit
Loetje
Long Island restaurant
Meerzicht Pannenkoeken Boerderij
Peacocks restaurant
Routiers restaurants