Restaurant robot

Op zoek naar een slimme restaurant robot die helpt bij het serveren in uw zaak? Koop dan een serveerrobot bij VeDoSign! Neem een kijkje op deze website voor meer informatie.

Serveerrobots

Wilt u een slimme robot kopen voor in uw restaurant of kantine die u helpt bij het opdienen? Dan zijn de serveerrobots van VeDoSign echt iets voor u! Met een restaurant robot zorgt u ervoor dat uw bestellingen snel worden rondgebracht en de vuile vaat efficiënt weer wordt opgehaald. Hierdoor staan uw klanten gegarandeerd versteld.

Serveerrobots als zeer bekwame serveerders

Een restaurant robot is tegenwoordig geen futuristisch snufje meer, maar een waardevolle toevoeging aan uw zaak. Deze robots worden vandaag de dag voor verschillende zaken ingezet, zoals het rondbrengen van bestellingen of ophalen van de vuile vaat. Door het gebruik van innovatieve technologieën zijn serveerrobots zeer bekwame bediening. Robots zijn bijvoorbeeld ideaal om te helpen in uw restaurant of koffie en thee te serveren in uw bedrijf. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt om in vrijwel iedere omgeving in te zetten. Daarnaast is het voor uw gasten een hele beleving om door een robot geholpen te worden in een restaurant. Haal ook de toekomst in uw bedrijf en koop meteen een serveerrobot voor een schappelijke prijs in onze webshop!

PuduBot2 Bedien Robot Service Cafe Koffietent Bakkerij Rondbrengen Koffie

Werk met een slimme serveerrobot in uw restaurant

Onze serveerrobots zijn met recht slimme robots te noemen. Ze zitten namelijk vol met vooruitstrevende technologieën die ervoor zorgen dat taken secuur en effectief worden uitgevoerd. De restaurant robots bewegen zich dankzij deze technologie moeiteloos door de ruimte zonder te botsen. Bovendien kunnen ze tegenwoordig uitstekend met gasten communiceren en bestellingen opnemen. De robots die wij verkopen in onze webshop maken gebruik van interactieve besturingssystemen, waardoor ze probleemloos orders uitvoeren.

PuduBot2 Bedien Robot Restaurant Gerechten Serveren Gerechten Op Tray

Een speciale ervaring voor uw klanten

Naast het feit dat een serveerrobot een hartstikke handige aanvulling is op uw zaak, biedt zo’n futuristische helper ook een speciale klantbeleving. In Nederland hebben we nog maar weinig ervaring met robots in restaurants. Wanneer u er één in uw zaak inzet is dat voor veel gasten hun eerste kennismaking met een serveerrobot. Deze speciale ervaring maakt dat het eten in uw restaurant extra bijzonder smaakt. Door een robot te kopen is uit eten gaan in uw restaurant een unieke ervaring en onderscheidt u zich van andere zaken!

Hoe werken serveerrobots?

Serveerrobots zijn zeer eenvoudig te gebruiken en dus moeiteloos inzetbaar in uw restaurant of bedrijf. Via het touchscreenscherm wijst u de aparte dienbladen van de restaurant robot toe aan een specifieke tafel. De robot beweegt zich vervolgens naar de juiste tafel en vertelt aan de gasten welk dienblad voor hen is. Daarna nemen de gasten hun bestelling van het dienblad en gaat de robot naar de volgende tafel of terug naar de keuken. De serveerrobot kan tevens naar een bepaalde plek in het restaurant gestuurd worden om daar het personeel de bestellingen te laten serveren. Ook is het mogelijk om de robots in te zetten voor het ophalen van de vuile vaat. Zo bespaart uw personeel tijd en kunnen ze meer aandacht schenken aan andere taken. Kortom: door een robot te kopen vergemakkelijkt u het werk in uw restaurant.

Pudubot Hotel Bedienen Gasten Door Robot

Vooruitstrevende technologie

Bij het ontwerpen en produceren van serveerrobots wordt er gebruik gemaakt van verschillende innovatieve technologie die ervoor zorgen dat de robots hun taken effectief kunnen uitvoeren in restaurants of bedrijven. Zo weten de robots door middel van infrarood bijvoorbeeld wanneer er wel of geen spullen op de dienbladen staan. Verder houden veel van de robots die te koop zijn in onze webshop er rekening mee of ze op een oplopende of aflopende vloer rijden en passen ze hun snelheid hierop aan.

Meerdere robots werken feilloos samen

Door het gebruik van moderne camera’s en sensoren zijn serveerrobots ontzettend goed in het scannen van hun omgeving. De restaurant robots draaien op speciale software die ervoor zorgt dat ze altijd rekening houden met wat er om hen heen gebeurt. Ze raken daardoor niet in de war van lopende mensen. Ook zorgt deze software ervoor dat u meerdere serveerrobots in dezelfde ruimte kunt inzetten. De robots weten elkaar goed te ontwijken en veroorzaken geen ongelukken in uw restaurant.

Lease een robot

Bij VeDoSign is het niet alleen mogelijk om een robot te kopen, maar kunt u er ook een leasen. Dit is de ideale uitkomst als u de voordelen van een serveerrobot wilt ervaren maar op dit moment geen grote investering wenst te doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

"De robot wordt bij u geïnstalleerd door onze specialist"

Onze specialist installeert de robot voor u

Wanneer u bij ons een serveerrobot bestelt, dan komt één van onze specialisten bij u langs om deze te installeren. Zo leert u meteen hoe de robot werkt en kunt u er snel mee aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat de serveerrobot direct klaar is voor gebruik in uw restaurant of bedrijf.

Koop een serveerrobot bij VeDoSign

Heeft u interesse in een serveerrobot? Koop er dan één bij ons in onze webshop. Wij komen deze vervolgens persoonlijk bij u installeren. Als u liever geen grote investering wilt doen kunt u ook een serveerrobot leasen. Naast robots hebben wij ook andere handige producten voor uw zaak. Wij verkopen bijvoorbeeld hele fijne oproepsystemen en professionele portofoons. Zit u met vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035 54 30 738, via het mailadres info@vedosign.com of door ons contactformulier in te vullen.

Robot voor uw restaurant kopen?

Aanbevolen producten en systemen

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

FlashBot bezorg robot

29.800,00 ex. btw 36.058,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot2 universele bedien robot

10.500,00 ex. btw 12.705,00 incl btw

CleaningBot schoonmaakrobot

25.000,00 ex. btw 30.250,00 incl btw

Cobi 18 schoonmaakrobot – schrobzuigmachine

17.500,00 ex. btw 21.175,00 incl btw

Puductor2 desinfectie robot

38.500,00 ex. btw 46.585,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!