Portofoon

Bij VeDoSign vindt u een uitgebreid assortiment professionele portofoons voor diverse sectoren, situaties en budgetten. Of u nu een portofoon nodig heeft voor BHV, industrie, horeca, retail, vakantieparken of andere sectoren, wij hebben de juiste oplossing voor u. Met onze portofoons kunt u efficiënt communiceren en uw werkprocessen optimaliseren. Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Portofoon Kenwood UBZ LJ9 Compact Formaat

Waarom een portofoon kopen?

Het gebruik van een portofoon biedt tal van voordelen. Het is een betrouwbare manier om snel te communiceren zonder afhankelijk te zijn van telefoons of e-mails. Daarnaast is het eenvoudiger dan het doorgeven van berichten via een centrale afdeling of telefoniste. Met een portofoon blijft u altijd en overal in contact, wat de efficiëntie ten goede komt.

Motorola DP1400 UHF Digitale Portofoon Robuuste Behuizing Relatief Licht

Een portofoon voor elke sector en behoefte

Of u nu op zoek bent naar een enkele portofoon of een complete set, wij hebben altijd een oplossing die bij u past.

Portofoon voor BHV

Een goede communicatie is essentieel voor bedrijfshulpverlening (BHV). Onze portofoons voor BHV bieden de ideale communicatieoplossing tijdens calamiteiten, bijzondere gelegenheden en dagelijkse werkzaamheden. Ze zorgen ervoor dat uw BHV-team snel en effectief kan communiceren, waardoor noodsituaties beter kunnen worden aangepakt. Met functies zoals groepsoproepen, noodknoppen en een groot bereik bent u altijd verbonden met uw team, zelfs in veeleisende situaties.

Kenwood PKT Zeer Kleine Portofoon Vergunningvrij

Portofoon voor horeca

In de horeca is snelle en efficiënte communicatie van groot belang. Of het nu gaat om het doorgeven van bestellingen of het coördineren van werkzaamheden, een goede portofoon is hierbij een enorm handig hulpmiddel. Bij VeDoSign vindt u een ruim assortiment professionele portofoons voor de horeca. Onze portofoons zijn speciaal ontworpen voor de uitdagingen die het werk in de horeca met zich meebrengt. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, sterk en betrouwbaar. Bovendien zijn onze portofoons zeer gebruiksvriendelijk, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.

Portofoon voor industrie

In de industrie is betrouwbare communicatie essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van het werk. In het assortiment van VeDoSign vindt u portofoons voor de industrie die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de hoge eisen en intensieve omstandigheden binnen deze sector. Ze zijn robuust, duurzaam en bieden uitstekende geluidskwaliteit, zelfs in een lawaaierige omgeving. Met functies zoals noise cancelling en een lange batterijduur kunnen medewerkers efficiënt en veilig communiceren, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de veiligheid wordt verbeterd.

Portofoon Kenwood TK 3701DE Industrial 810G En IP5455

Portofoon voor retail

In grotere winkels is het voor collega’s onderling soms lastig om met elkaar te spreken. Portofoons kunnen communicatie een stuk vereenvoudigen. Bij VeDoSign hebben we verschillende portofoons in ons assortiment die u kunt gebruiken in de retail. Onze retail portofoons zijn uitgerust met handige functies die speciaal zijn ontworpen om uw winkel op de juiste manier te beheren. Of het nu gaat om interne communicatie of om klantenservice, onze portofoons zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er in de winkel gebeurt. Bovendien zijn onze portofoons compact en lichtgewicht, zodat u ze gemakkelijk kunt dragen tijdens uw dagelijkse activiteiten.

VoCoVo draadloze communicatie systeem voor in uw winkel

Op zoek naar een systeem voor in uw bedrijf waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers en daarnaast ook nog voor andere facetten ingezet kan worden? VoCoVo maakt communicatie tussen collega’s en de klant eenvoudig en daarnaast biedt dit draadloze systeem nog voor veel meer oplossingen op de werkvloer. Snel contact opnemen met de leverancier of met een medewerker of het systeem gebruiken als takenlijst? Met VoCoVo wordt dat een eitje! VoCoVo systeem voor in uw winkel?

Portofoon voor vakantieparken

Als u een vakantiepark beheert, weet u hoe belangrijk efficiënt communiceren is. Het coördineren van activiteiten, het verlenen van hulp aan gasten of het opvolgen van taken. Bij het soepel runnen van een vakantiepark is een betrouwbare portofoon onmisbaar. Onze portofoons voor vakantieparken zijn speciaal ontworpen voor de recreatiebranche en bieden een uitstekende bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Ze zijn eenvoudig in gebruik en u kunt ze overal mee naartoe nemen, waardoor u altijd bereikbaar bent voor uw gasten. Bovendien zijn onze portofoons sterk en duurzaam, zodat ze tegen een stootje kunnen en lange tijd mee gaan.

Portofoon voor overige sectoren

Naast BHV en industrie biedt VeDoSign ook portofoons voor andere sectoren, zoals beveiliging, bouw en evenementen. Portofoons voor beveiliging helpen beveiligingspersoneel om snel te reageren op situaties en efficiënt samen te werken. Onze portofoons voor de bouw zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de bouwplaats, met functies zoals ruisonderdrukking en robuuste behuizingen. Portofoons voor evenementen zorgen ervoor dat organisatoren en medewerkers goed kunnen communiceren waardoor grote en kleine evenementen naar behoren verlopen.

ATEX portofoons

Voor omgevingen waar explosiegevaar bestaat, zoals chemische fabrieken en olieplatforms, biedt VeDoSign ATEX portofoons. Deze portofoons voldoen aan de strikte veiligheidsnormen en zijn geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke zones. Met ATEX-gecertificeerde portofoons kunt u veilig communiceren in potentieel gevaarlijke omgevingen en de risico’s minimaliseren.

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX Voor

Een portofoon kopen bij VeDoSign

Besluit u een portofoon te kopen bij VeDoSign, dan kunt u rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze portofoons zijn duurzaam en gemaakt van de beste materialen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en hebben veel handige functies zoals handsfree communicatie en push-to-talk. Bij VeDoSign kunt u er zeker van zijn dat u een product krijgt dat aan al uw wensen voldoet. Wij staan altijd voor u klaar met eerlijk en deskundig advies en bieden u altijd de beste persoonlijke service. Onze portofoons worden geleverd met een garantie van een jaar, zodat u verzekerd bent van een goede aankoop.

Plaatst u uw bestelling voor 16.00 uur, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Heeft u een spoedbestelling neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)35 543 07 38.

Contact

Wilt u meer weten over onze collectie portofoons of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)35 54 307 38 of een mailtje sturen naar info@vedosign.com. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze showroom aan de Tolweg in Baarn.

"Bij VeDoSign kunt u er zeker van zijn dat u een
product krijgt dat aan al uw wensen voldoet"

Professionele portofoons voor uw bedrijf kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Voice Caller 1 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Motorola WAVE PTX jaarlicentie GMLN5543A

199,00 ex. btw 240,79 incl btw

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX

1.206,90 ex. btw 1.460,35 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Motorola XT420 portofoon met snellader

127,50 ex. btw 154,28 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!