Robot bediening

Met een elegant uiterlijk en een maximaal laadvermogen van 65 kg zorgen onze robots voor betere service. Laat de robot u het werk uit handen nemen en laat uw personeel zich focussen op de gast.

Bespaar personeel door efficiënt te werken met Robots

Wanneer was de laatste keer dat u een restaurant bezocht en tevergeefs rondkeek naar de bediening om hun aandacht te trekken? Helaas komt dit steeds vaker voor door gebrek aan personeel. Personeel die vaak druk is met bestellingen opnemen, uitserveren, tafel afruimen en de vuile vaat weer terug naar de keuken te brengen, dat laatste kan vaak niet in 1 keer lopen.

"Laat de robot bezorgen. Laat uw personeel zich focussen op de klant."

VeDoSign biedt diverse type robots die veel van deze taken kunnen overnemen. Deze robots zijn niet ontworpen om mensen te vervangen, maar eerder om het werk makkelijker te maken voor werknemers, zodat deze meer tijd met hun klanten door kunnen brengen, buiten de keuken om. Het design van de robots heeft dan ook niets weg van een mens maar zijn zorgvuldig en modern ontworpen om het een onderdeel van een restaurant te maken. Als het ware een rijdend meubelstuk.

BellaBot Schattige Pratende Robot Restaurant Klanten Eten Bezorgen
KettyBot Serveren Horeca
PuduBot Bedien Robot PD6 PD1 Autonoom Cruisen En Obstakel Vermijden Robot Kelner 2

Wat kunnen robots voor u betekenen?

Maaltijden en drank bezorgen

De robots zoals de BellaBot, PuduBot, PuduBot2 en SwiftBot hebben een touchscreen waarmee een kok elk dienblad van de robot (ze kunnen maximaal 4 dienbladen hebben) aan een specifieke tafel kan toewijzen. Zodra de tafel is geselecteerd navigeert de robot zich een weg door het restaurant naar de juiste tafel en verteld vervolgens aan de gasten op welke van de dienbladen hun bestelling staat.  Met een eenvoudige druk op de knop op het touchscreen instrueert u de robot om zijn reis voort te zetten, terug te keren naar de keuken of naar de volgende tafel te gaan. Ondertussen heeft uw personeel een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaard – tijd die ze nu met de gasten kunnen doorbrengen of ondertussen andere taken te doen. De robots kunnen ook de vuile vaat ophalen en naar de keuken brengen. De afhaal- serveer robot heeft een gesloten cabine is hierdoor beter geschikt omdat niet iedereen tegen de vuile borden aan zit te kijken. Niet gepast waar mensen nog aan het eten zijn. Bovendien is de cabine waterdicht en hierdoor zeer gemakkelijk nat te reinigen.

Vuile vaat afhalen

De HolaBot afhaal- serveer robot is een innovatieve robot met een grote half open waterdichte(IPx5) cabine, een draagvermogen van 60 kg en een capaciteit van 120 liter. Haalt en serveert autonoom grote hoeveelheden spullen zonder morsen.

BellaBot HolaBot KettyBot PubuBot CleaningBot Robot VeDoSign

Roomservice

Speciaal voor in een hotel is de FlashBot ontworpen voor zaken als roomservice. Door de gesloten cabine ziet niet iedereen wat er wordt vervoerd naar de kamers of zalen. Geheel zelfstandig rijdt de robot richting de lift, roept de lift op en laat de lift naar de juiste etage gaan. Bij de juiste kamer aangekomen wordt er telefonisch contact opgenomen met de gast in de kamer.

Gasten begeleiden

Speciaal ontworpen robots zoals de KettyBot begeleiden gasten naar een andere locatie binnen uw bedrijf. Graag gaan zij u voor en zullen middels spraak aangeven dat u op de juiste plek bent aangekomen. In verloren tijd kunnen de robots rondrijden en reclame (video) of andere boodschappen tonen op het scherm dat ze bij zich dragen.

Bezorgen in quarantainegebied

In sommige gevallen kunnen robots ook gebruikt worden op plaatsen en situaties waar het te gevaarlijk is voor mensen om dezelfde taak uit te voeren. Zo kunnen de robots producten bezorgen in gebieden waar een besmettingsgevaar is of maaltijden afleveren waar patiënten momenteel in quarantaine zitten. Door de robots in te zetten om aan mensen in quarantaine goederen of producten te leveren wordt menselijk contact beperkt. Dit beperkt een mogelijke verspreiding van de ziekte als mensen normaal gesproken die taak uitvoeren.

Desinfectie of geurbestrijding

De robot kan een desinfectie middel rond sproeien waardoor personeel zelf niet in deze ruimte hoeft te zijn. De vloeistof kan ook een geur bestrijder zijn als deze geparfumeerd is. De Puductor2 desinfectie robot kan automatisch rondrijden in een gebouw en desinfecteren in een vooraf bepaalde gebied.

Schoonmaken

Hoe houdt u uw gebouwen efficiëntie hygiënisch schoon met tekort aan personeel? VeDosign heeft dé oplossing: Schoonmaak– en desinfectierobots die 7 dagen per week, 20 uur per dag kunnen werken. De CleaningBot schoonmaakrobot is de toekomst. De schoonmaak robot stofzuigt, schobt en dweilt de vloer, terwijl uw medewerkers zich kunnen richten op andere (schoonmaak)taken.

Kijk wat de robot in uw branche kan betekenen

Voordelen op een rij

  • Ondersteuning voor het personeel, werkdruk verlagen en het werk efficiënter maken.
  • Bespaar op personeelskosten.
  • Bespaar onnodig loopwerk, wat weer extra tijd oplevert om met de gasten bezig te zijn.
  • Klanten aantrekken en begeleiden. Gasten ervaren de robots als een leuke en een bijzondere ervaring.
  • De prachtig uitziende robots werken tot 15 uur zonder pauze.
  • Vier dienbladen in één keer verplaatsen.
  • Veertig koffiekopjes dragen zonder te morsen en fluisterstil serveren.
  • Nauwkeurige indoornavigatie in complexe omgevingen.
Robots Restaurant BellaBot Serveren Door Robot VeDoSign

Direct bekijken of bestellen in de webshop

Bekijk al onze robots voor uw bedrijf in de webshop.

Neem een kijkje in onze showroom

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. Hier informeren we u desgewenst over de robots die perfect op uw onderneming aansluiten.

"Werk efficiënter en bespaar kosten"

Robot direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

BellaBot Serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

FlashBot bezorg robot

29.800,00 ex. btw 36.058,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot2 universele bedien robot

10.500,00 ex. btw 12.705,00 incl btw

G1 guide robot

10.950,00 ex. btw 13.249,50 incl btw

W3 Bezorg robot

22.650,00 ex. btw 27.406,50 incl btw

CleaningBot schoonmaakrobot

25.000,00 ex. btw 30.250,00 incl btw

Cobi 18 schoonmaakrobot – schrobzuigmachine

17.500,00 ex. btw 21.175,00 incl btw

Puductor2 desinfectie robot

38.500,00 ex. btw 46.585,00 incl btw

G2 guide robot

12.750,00 ex. btw 15.427,50 incl btw

M2 desinfectie robot

34.125,00 ex. btw 41.291,25 incl btw

T1 serveer robot

10.750,00 ex. btw 13.007,50 incl btw

T2 serveer robot

12.750,00 ex. btw 15.427,50 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!